Σαμ Μάθιου: Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με το νυφικό της

Όταν έψαχνε το νυφικό της, η Σαμ Μάθιου σκέφτηκε ότι δεν ήθελε να αγοράσει ένα ακριβό φόρεμα, που θα βάλει μόνο μια φορά.

Κάπως έτσι η 29χρονη και ο συνομήλικος σύζυγός της, Άντριου Μάθιου, δημιούργησαν μια παράδοση μετά τον γάμο τους: ταξιδεύουν παντού με το νυφικό και βγάζουν φωτογραφίες με την Σαμ να το φορά. 

Το φόρεμα έχει πάει σε 13 χώρες από τον Μάιο του 2018, όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε, υπολογίζει η Σαμ Μάθιου. «Σε αυτό το σημείο είναι λίγο βρώμικο. Το έχουμε πάει σε αρκετά μέρη. Δεν είναι ολοκαίνουριο, αλλά είναι ευπαρουσίαστο», συμπληρώνει μιλώντας στο CNN.

Η 29χρονη, που εργάζεται ως αναλύτρια συμπεριφοράς με παιδιά που έχουν αναπτυξιακές δυσκολίες, ήθελε να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο ή φτηνό νυφικό. Όμως, η μητέρα της είχε άλλη γνώμη. «Ήθελε να βάλω το νυφικό των ονείρων μου. Της έλεγα συνέχεια ότι δεν έχω κάτι τέτοιο, αλλά εκείνη επέμενε αρκετά να μην πάρω ένα μεταχειρισμένο. Ήθελε να είναι δικό μου, έτσι ώστε αν κάνω κόρη μια μέρα να μπορέσει εκείνη να παντρευτεί με αυτό ή να παίζει φορώντας το», εξηγεί η Σαμ Μάθιου.

Όταν άρχισε να αναζητά νυφικό, έβλεπε τιμές που έφταναν τα 5.000 και 6.000 δολάρια. Έτσι, αποφάσισε ότι αν αγόραζε κάποιο ακριβό, σίγουρα δεν θα το φορούσε μόνο μία φορά. Με τον σύντροφό της, που είναι γιατρός, αποφάσισαν να κάνουν μία μικρή γαμήλια τελετή και να «γιορτάσουν» τον γάμο τους σε κάθε έναν από τους προορισμούς τους στο ταξίδι του μέλιτος, όπως και να ταξιδεύουν κάθε χρόνο για την επέτειό τους. Πάντα με το νυφικό στις αποσκευές τους.

Έτσι, η Σαμ Μάθιου πήγε σε ένα κατάστημα νυφικών και τους είπε: «Ψάχνω κάτι με το οποίο θα μπορώ να ταξιδεύω. Οπότε, αν χρειάζεται να το κάνω μια μπάλα και να το βάλω σε μια τσάντα, να φαίνεται εντάξει όταν θα το βγάλω. Η πωλήτρια με κοίταξε σαν να ήμουν τρελή». 

Τελικά βρήκε αυτό που έψαχνε. Ένα νυφικό που ταίριαζε στο σώμα της και ικανοποιούσε τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις της. Έτσι, μετά τον γάμο, το ζευγάρι έφυγε για το ταξίδι του μέλιτος. Διήρκεσε τρεις εβδομάδες και επισκέφθηκαν το Λονδίνο, το Μαρρακές, τη Ρώμη, το Μασάι Μάρα στην Κένυα, το Μπαλί, την Μπανγκόκ και το Πεκίνο. 

Η πρώτη φορά που φόρεσε δημοσίως το νυφικό της ήταν κατά τη διάρκεια της 12ωρης στάσης του ζευγαριού στο Λονδίνο, όπου πόζαραν σε αρκετά δημοφιλή σημεία. «Μπροστά στο Μπάκιγχαμ, τουρίστες ήρθαν και μου έφτιαξαν τα μαλλιά και έστρωναν το φόρεμα, ενώ εμείς αλλάζαμε πόζες. Ήταν αστείο», θυμάται.

Σήμερα, μετά τα ταξίδια για τις δύο επετείους τους που έχουν κάνει, η Σαμ έχει γίνει αρκετά καλή στο να αλλάζει καθ ’οδόν και να φορά το νυφικό της. «Βγάζουμε μερικές φωτογραφίες και λέμε ωραία πράγματα ο ένας στον άλλον, σαν να κάνουμε τη δική μας μικρή τελετή», περιγράφει. Οι παριστάμενοι μερικές φορές τους κοιτάζουν, άλλες «επιμελούνται» το στιλ τους και βγάζουν φωτογραφίες.

Δύο φορές τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαν σχεδιάσει, η μία στην Ακρόπολη και η άλλη στο Μάτσου Πίτσου, λέει η 29χρονη, που σημειώνει ότι σε ό,τι αφορά στην Αθήνα οι αρμόδιοι τους υπέδειξαν ένα άλλο σημείο, πιο μακριά, με θέα στον Παρθενώνα.

Το 2019 γιόρτασαν την επέτειο με ένα ταξίδι- με το νυφικό- στην Κόστα Ρίκα. Πέρυσι λόγω της πανδημίας έβγαλαν φωτογραφίες στο Λος Άντζελες όπου ζουν. Φέτος, πήγαν δύο εβδομάδες στο Περού και αργότερα ταξίδεψαν για έξι εβδομάδες περνώντας από την Ιταλία, την Ιορδανία, την Αίγυπτο, την Κένυα, την Ελλάδα και την Κροατία. 

Αυτή τη στιγμή δεν έχουν σχεδιάσει τα επόμενα ταξίδια τους, αλλά σκοπός τους είναι να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το νυφικό μέχρι τη στιγμή που «ίσως μείνει μόνο ένα κομματάκι» από αυτό.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το βιβλίο «Το τελευταίο Φως» – Ιφιγένεια Τέκου

Το BESTNEWS προσφέρει μετά από κλήρωση, σε έναν τυχερό αναγνώστη, ένα αντίτυπο του βιβλίου «Το τελευταίο Φως» της Ιφιγένειας Τέκου.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα