Σε αυξημένη ετοιμότητα ο Δήμος Φυλής για την αντιμετώπιση της επέλασης του χιονιά

Σε επιφυλακή βρίσκεται ο Δήμος Φυλής για την αντιμετώπιση του χιονιά που τις επόμενες ώρες αναμένεται να πλήξει την Αττική.

Εκχιονιστικά οχήματα του Δήμου έχουν παραταχτεί και ζεσταίνουν τις μηχανές τους στο κομβικό σημείο του Ιερού Ναού της Παναγίας Κανάλας.


Την επιχείρηση συντονίζει ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Καθημερινότητας Μιχάλης Οικονομάκης βάσει των κατευθύνσεων του Δημάρχου Φυλή Χρήστου Παππού με στόχο να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι και οι συνοικίες  του Δήμου Φυλής.

Εξάλλου, σε επαγρύπνηση βρίσκεται η Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ελένη Λιάκου,  ο Πρόεδρος  της Χασιάς Διονύσης Βλάχος και το τοπικό Συμβούλιο καθώς εκεί αναμένεται τις επόμενες ώρες, η μεγαλύτερη χιονόπτωση.

Ήδη για προληπτικούς λόγους η κυκλοφορία των οχημάτων με τη συνδρομή Αστυνομικών δυνάμεων και του Δήμου Φυλής,  απαγορεύεται από  την έξοδο της Χασιάς προς Δερβενοχώρια.

Σε 24ωρη λειτουργία βρίσκεται ο πενταψήφιος αριθμός 15961.

Ο Δήμος απευθύνει έκκληση στους οδηγούς που κινούνται στην Δημοτική Ενότητα Φυλής να παρκάρουν τα οχήματά τους από την μια πλευρά της λεωφόρου , ώστε τα εκχιονιστικά μηχανήματα να πραγματοποιούν  το έργο τους ανεμπόδιστα.

Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα