Σε δημοπρασία το παιδικό ποδήλατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Το παιδικό κόκκινο ποδήλατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα με το οποίο έπαιζε στο οικογενειακό της κτήμα κατά τη δεκαετία του 1970, βγαίνει σε δημοπρασία.

Όπως ανακοίνωσε ο οίκος East Bristol Auctions, το ποδήλατο μάρκας Raleigh Chopper αναμένεται να αγγίξει τις 20.000 με 30.000 λίρες. Αρχικά είχε τεθεί σε πλειστηριασμό από τον Λόρδο και τη Λαίδη Σπένσερ και αγοράστηκε από την οικονόμο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Maudie Pendrey.

Το ποδήλατο συνοδεύεται από μια ιδιόχειρη χριστουγεννιάτικη κάρτα που έστειλε η Νταϊάνα το 1994 στην οικονόμο, για τα 30 χρόνια προσφοράς στο πατρικό της σπίτι.

Αφού φυλάχθηκε από την οικονόμο, το ποδήλατο πωλήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και στην συνέχεια εκτέθηκε σε μουσείο για αρκετά χρόνια. Είχε κατασκευαστεί από την Trust Manufacturing Co, και είναι σε άριστη κατάσταση.

Δεν είναι το πρώτο αντικείμενο της πριγκίπισσας που θα δημοπρατηθεί έναντι υψηλού χρηματικού ποσού. Τον Μάιο, ένα μπλε ποδήλατο που χρησιμοποιούσε η πριγκίπισσα όταν ζούσε στο Λονδίνο πουλήθηκε για 44.000 λίρες, και τον Ιούνιο το αυτοκίνητό της Ford Escort πουλήθηκε για 55.000 λίρες.

Το ποδήλατο θα δημοπρατηθεί στις 24 Ιουλίου τη δεύτερη ημέρα της Δημοπρασίας Ειδικών Παιχνιδιών.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα