Σε νέα ανακαινισμένα γραφεία οι διοικητικές υπηρεσίες του Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π.

Σε νέα ανακαινισμένα γραφεία στην οδό Ορλάνδου, βρίσκονται από σήμερα οι διοικητικές υπηρεσίες του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αρταίων  (Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π.).

Το κτίριο ανακαινίστηκε εξολοκλήρου από τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου, με πόρους του Δήμου, με στόχο και το εργασιακό περιβάλλον να αναβαθμιστεί και οι υπηρεσίες που παρέχονται προς τους Δημότες να είναι αντάξιες των προσδοκιών.

Το νέο κτίριο, επισκέφτηκε ο  Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης,  συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π, Σωτήρη Χρηστούλη, ευχόμενος τόσο στην Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής κα. Γκαρτζώνη Ελένη,  όσο και στους υπαλλήλους του Νομικού Προσώπου να είναι καλορίζικο και να έχουν ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, συγχαίροντας παράλληλα και τους εργαζόμενους από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για την εξαιρετική τους δουλειά στο κτίριο της οδού Ορλάνδου.

Σημειώνεται πως τα νέα γραφεία στεγάζονται στον πρώτο όροφο, πάνω από το Δημοτικό Ωδείο, ενώ το email και τα τηλέφωνα επικοινωνίας παραμένουν ως έχουν (Τηλ: 2681021000 –  E-mail: [email protected] & [email protected]).

«Μέχρι τώρα τα γραφεία του Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π στεγαζόταν εντός του Ά Παιδικού Σταθμού απέναντι από το Δημαρχείο. Με την μεταφορά των διοικητικών υπηρεσιών του Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π στο νέο χώρο της Ορλάνδου, δίνουμε από την μία περισσότερο χώρο προς χρήση, στα  βρέφη και στα νήπια μας και από την άλλη αξιοποιούμε την ακίνητη περιουσία του Δήμου μας, ενώ στο χώρο του ισογείου, σκοπεύουμε να λειτουργήσουμε τον Συμβουλευτικό Σταθμό για την Άνοια. Επιπλέον, στόχος μας είναι  η ενεργειακή αναβάθμιση ολόκληρου του κτιρίου» ανέφερε σε δήλωση του ο κ. Τσιρογιάννης.

Από την πλευρά του ο κ. Χρηστούλης, ευχαρίστησε για την συνεργασία που είχε με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τα συνεργεία του Δήμου, ενώ σημείωσε «Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που οι υπηρεσίες μας αποκτούν νέο χώρο και οι υπάλληλοι του Νομικού Προσώπου ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον».


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα