Στα μπλε «ντύθηκε» το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού

Στα μπλε «ντύθηκε» το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού

Με μπλε χρώμα φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου το βράδυ του Σαββάτου, 20 Νοεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού που τιμάται αυτή την ημέρα.

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου συμμετείχε στη δράση της UNICEF που έγινε σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ ως ένδειξη στήριξης της επετείου της υπογραφής της Διεθνούς Σύμβασης του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο των Ηνωμένων Εθνών, η Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού είναι μια ευκαιρία για παιδιά και νέους να ενώσουν τις φωνές τους για θέματα που έχουν σημασία για τη γενιά τους – από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, την ψυχική υγεία, την εκπαίδευση, την εξάλειψη του ρατσισμού και των διακρίσεων – και να παρακινήσουν τους ενήλικες να συμβάλουν στο δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

«Με αυτή την συμβολική κίνηση, με την φωταγώγηση του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου με μπλε χρώμα, στέλνουμε και εμείς από την πλευρά μας το μήνυμα ότι θα πρέπει με κάθε τρόπο να είμαστε δίπλα στα παιδιά και να τα στηρίζουμε. Ειδικά την περίοδο της πανδημίας, που  έδειξε πόσο ευάλωτα είναι τα παιδιά, καθώς και σε κάθε περίοδο κρίσης. Έχουμε καθήκον και χρέος να ακούμε τα παιδιά και να ενεργούμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να χτίσουμε για αυτά ένα καλύτερο μέλλον», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

dimarxeio oraiokastrou mple imera paidiou 1

dimarxeio oraiokastrou mple imera paidiou 1


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα