Στην Ιατρική Πατρών ο Δημήτρης Καρακώστας που έχασε τους γονείς του από κορωνοϊό

Ο Δημήτρης Καρακώστας, ο νεαρός που έχασε και τους δύο γονείς του από κορωνοϊό πριν λίγους μήνες, τα κατάφερε! Πέρασε στην πρώτη του επιλογή και θα είναι φοιτητής Ιατρικής!

Αυτό ήταν και το μεγάλο του όνειρο. Συγκέντρωσε 18.685 μόρια και έπιασε την βάση για την ιατρική Πατρών.

Ο νεαρός έγινε viral, καθώς θεωρήθηκε παράδειγμα για κάθε παιδί που βρίσκει δυσκολίες στην πορεία του. Ο Δημήτρης, μετά την απώλεια των δύο του γονιών στο νοσοκομείο του Ρίο, πέρασε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Όμως, όταν κατανόησε πως οι γονείς του «περιμένουν» ακόμα από αυτόν, στάθηκε στα πόδια του, συνέχισε το διάβασμα και σάρωσε στις Πανελλαδικές.

Μάλιστα δέχτηκε τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό, ενώ ήταν και επίσημα προσκεκλημένος στο ετήσιο προεδρικό δείπνο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

διαγωνισμός το δέντρο της ζωής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα υπέροχο κόσμημα «ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» σας περιμένει!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα