Στην πανέμορφη τοποθεσία ΠΗΓΗ της Φυλής ο δημοφιλής reality διαγωνισμός μαγειρικής MASTER CHEF – Δήμος Φυλής

Ο Δήμος Φυλής αξιοποιεί κάθε ευκαιρία για την προβολή του φυσικού του περιβάλλοντος και του πολιτιστικού του αποθέματος.

Η τηλεόραση είναι ένα από τα ισχυρά μέσα που, διαχρονικά, προσεγγίζουν το Δήμο μας  όπως για παράδειγμα ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής και το BLUE SKY CHANNEL οι οποίοι προχώρησαν σε αφιερώματα προβάλλοντας εκτενώς τα ήθη και έθιμα και τα αξιοθέατα της περιοχής μας καθώς και την σημαντική συμβολή των πολιτιστικών συλλόγων του τόπου μας για τη διατήρηση και διάδοση της παράδοσής μας.


Ο Δήμος Φυλής αξιοποιεί κάθε ευκαιρία για την προβολή του φυσικού του περιβάλλοντος και του πολιτιστικού του αποθέματος.

Η τηλεόραση είναι ένα από τα μέσα που, διαχρονικά, χρησιμοποιεί, όπως για παράδειγμα τους τηλεοπτικούς σταθμούς της Βουλής και BLUE SKY CHANNEL οι οποίοι προέβαλαν τα ήθη και έθιμα της περιοχής μας καθώς και τους Πολιτιστικούς Φορείς που τα υπηρετούν.

“Υποδεχόμαστε με χαρά τον τηλεοπτικό σταθμό STAR και τους συντελεστές της πασίγνωστης εκπομπής MASTER CHEF. Τους ευχαριστούμε που προβάλουν τον τόπο μας και είμαστε στη διάθεσή τους, για ό,τι χρειαστούν.

Θα συνεχίσουμε με τη ίδια συνέπεια και μεθοδικότητα την προσπάθεια να αλλάξουμε τη φυσιογνωμία του Δήμου μας, δρομολογώντας νέους τρόπους οικονομικής ανάπτυξης”, δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα