Στους εμβολιασμούς στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός | Δελτία Τύπου | Ο Δήμος |

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

            Ηράκλειο 18-12-2021

Στους εμβολιασμούς στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

To εμβολιαστικό κέντρο που στήθηκε στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» ώστε οι πολίτες να μπορούν να εμβολιαστούν χωρίς ραντεβού, επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Το κέντρο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της διήμερης δράσης «Γιορτή Υγείας» που διοργανώνει η  7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 σε Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο και Άγιο Νικόλαο, σε συνεργασία με τους τέσσερις  Δήμους.  

Οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται και τις δυο ημέρες από  τις 11.00 π.μ. έως τις 19.00 μ.μ., με την πολύτιμη συνδρομή των Υγειονομικών των Μονάδων της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης και του ΕΚΑΒ.  Στη δράση συμμετέχει και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης.

Μπορούν να εμβολιάζονται με το εμβόλιο της Pfizer πολίτες ηλικίας 12 ετών και άνω, μόνο με την ταυτότητα και το ΑΜΚΑ τους.

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη,  όπως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει  με ικανοποίηση ο Δήμαρχος, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Ως Δήμος Ηρακλείου στηρίζουμε κάθε δράση που προωθεί το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.  Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην στηρίξουμε και την εξαιρετική πρωτοβουλία της 7ης ΥΠΕ να στήσει εμβολιαστικά κέντρα και στις τέσσερις πρωτεύουσες νομών της Κρήτης ώστε οι πολίτες να εμβολιάζονται χωρίς ραντεβού.

Στο Ηράκλειο επιλέξαμε να στήσουμε το εμβολιαστικό κέντρο στο “Χριστουγεννιάτικο Κάστρο”, ώστε ο κόσμος να συνδυάσει κάτι ευχάριστο, όπως η βόλτα στην στολισμένη Πλατεία Ελευθερίας , με τους εμβολιασμούς. Βλέπουμε ότι η ανταπόκριση είναι μεγάλη.

Καλούμε όλους τους πολίτες που θέλουν να ξεκινήσουν ή να ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους να έρθουν το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 στην Πλατεία. Το εμβόλιο σώζει ζωές, είναι το σημαντικότερο όπλο μας απέναντι στην πανδημία και ο  καλύτερος τρόπος για να κάνουμε ασφαλείς γιορτές, με τους ανθρώπους που αγαπάμε».

Τον Δήμαρχο συνόδευσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη, ενώ στο σημείο βρέθηκαν  επίσης  η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Λάμπρος Βαμβακάς, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού της Περιφέρειας Κρήτης Γεωργία Μηλάκη, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χάρης Βαβουρανάκης, ο  εκπρόσωπος του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη και Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Χρονάκης κ.ά. 

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των δράσεων του διημέρου: https://bit.ly/3p3oNpD

Εμβολιασμοί στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο

 

 

Εμβολιασμοί στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα