Στο «Βορεινό» της Ζωφριάς την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου οι «Υπερφωτισμένοι» Άνω Λιοσίων με την βραβευμένη κωμωδία «Μετασεισμική Ακολουθία ή Πώς την κάνουν οι Κινέζοι» – Είσοδος Ελεύθερη – Δήμος Φυλής

Στη σκηνή του αμφιθεάτρου “Βορεινό” στη Ζωφριά, ανεβαίνουν την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου οι “Υπερφωτισμένοι” με την βραβευμένη κωμωδία του Γιάννη Γαλανόπουλου «Μετασεισμική Ακολουθία ή Πώς την κάνουν οι Κινέζοι».


Μετά από πολλές παραστάσεις σε διάφορους δήμους επιτέλους η παράσταση που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις θα ανέβει για πρώτη φορά στα Άνω Λιόσια, την «έδρα» της Ομάδας Θεάτρου Άνω Λιοσίων Υπερφωτισμένοι.

Ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Γιάννης Γαλανόπουλος μας καλεί στην «επιστροφή στο σπίτι» αναφέροντας τα εξής:

«Ε π ι τ έ λ ο υ ς ! Η παράσταση Μετασεισμική Ακολουθία ή Πώς την κάνουν οι Κινέζοι θα παιχτεί στην πόλη μας! Στα Άνω Λιόσια, στο Ανοιχτό Θέατρο Βορεινό της Ζωφριάς, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 9 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο και κατάλληλη για όλους!

Μετά τις παραστάσεις μας σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, τα 3 Πανελλήνια Βραβεία και τους 4 Πανελλήνιους Επαίνους, η κωμωδία μας επιστρέφει στο σπίτι της!

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού για την υποστήριξη καθώς και όλους όσοι μας βοηθούν εδώ και 3 χρόνια που ως Υπερφωτισμένοι – Ομάδα Θεάτρου Άνω Λιοσίων δημιουργούμε επί σκηνής!

Σας περιμένουμε!!!

Υ.Γ. Ακόμη κι αν το έχετε ξαναδεί σε άλλη πόλη, 1ον στην πόλη μας θα είναι πιο ωραία, και 2ον έχουμε νέα διανομή σε 5 ρόλους, οπότε αξίζει να έρθετε και πάλι και να γελάσετε!»

Το ραντεβού μας λοιπόν είναι στο Θέατρο Βορεινό, στην Ζωφριά Άνω Λιοσίων την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 με είσοδο Δωρεάν.

Πάντα με την υποστήριξη του Δήμου Φυλής.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα