Στο Κλειστό Γυμναστήριο Πλατυκάμπου ο Γ.Γ. της FIBA Άρης Ζώης

Το Κλειστό Γυμναστήριο Πλατυκάμπου επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας της FIBA Άρης Ζώης συνοδευόμενος από τις κυρίες Αφροδίτη Αραπατσάνη, ομοσπονδιακή προπονήτρια υπεύθυνη αναπτυξιακού κοριτσιών Θεσσαλίας και Ευγενία Φραγκούλη έφορο του αναπτυξιακού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, που έγινε με πρωτοβουλία της ΕΣΚΑΘ, συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο ΔΕ Πλατυκάμπου του Δήμου Κιλελέρ Γιάννη Κουκούτση, τον Πρόεδρο Γιάννη Πλασταρά και τον προπονητή της ΑΕΔ Πλατυκάμπου Βάιο Βούκατα και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν την υλοποίηση του προγράμματος της ΕΣΚΑΘ για το γυναικείο μπάσκετ. Προτεραιότητα δόθηκε στο χώρο των ηλικιακών κατηγοριών (κλιμάκια, μικτές ομάδες επίλεκτων και εν γένει προώθηση των πρωταθλημάτων) αλλά και την υποστήριξη των σωματείων που καλλιεργούν το γυναικείο μπάσκετ.

Ταυτόχρονα ο Άρης Ζώης, παλαίμαχος αθλητής μπάσκετ του ΓΣ Λάρισας είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πλατυκάμπου και να εκφράσει την ικανοποίησή του για το πολύ καλό επίπεδό στο οποίο βρίσκονται.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα