Στο Ολυμπιακό Χωριό του Τόκιο υπάρχουν κρεβάτια από χαρτόνι

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο σκέφτηκαν να φτιάξουν κρεβάτια από χαρτόνι ώστε να μειώσουν τις σεξουαλικές συνευρέσεις μεταξύ των αθλητών.

Ειδικότερα, τα κρεβάτια στο Ολυμπιακό Χωριό θα είναι κατασκευασμένα από χαρτόνι, τα οποία αντέχουν το βάρος μόλις ενός ατόμου, ενώ δεν αντέχουν σε «ξαφνική κίνηση», καθιστώντας τα «ακατάλληλα για σεξ».Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ολυμπιακού Χωριού, «η οργανωτική επιτροπή σκέφτηκε ανακυκλώσιμα αντικείμενα και το κρεβάτι ήταν μία από τις ιδέες», με την Ιαπωνική Ολυμπιακή Οργανωτική Επιτροπή να συμπληρώνει πως «αυτό επιτρέπει στους αθλητές να έχουν καλύτερη ξεκούραση. Τα κρεβάτια σε κάθε δωμάτιο είναι ενάντια στη σεξουαλική συμπεριφορά και δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος των δύο ατόμων».

Αν και αρχικά το πλάνο των διοργανωτών είχε να κάνει με τις επιδόσεις των αθλητών στους Αγώνες, η πανδημία του κορωνοϊού επανέφερε την ανάγκη τήρησης κοινωνικών αποστάσεων.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα