Στο πρότυπο Ειδικό Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων ο Περιφερειακός Διευθυντής Δυτικής Αττικής με στόχο τη λειτουργία του κατά τη νέα Σχολική Χρονιά – Δήμος Φυλής

To νέο Βιοκλιματικό Ειδικό Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 2 Απριλίου ο Περιφερειακός Διευθυντής Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής κ. Αθανάσιος Νικολόπουλος, προκειμένου από το νέο Σχολικό έτος να ξεκινήσει η λειτουργία του.


Τον Διευθυντή υποδέχθηκαν και ξενάγησαν στο χώρο του Σχολείου ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας και ο Πρόεδρος της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Νίκος Χατζητρακόσιας.

Νωρίτερα εξάλλου, ο κος Νικολόπουλος είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, τον οποίο και ευχαρίστησε με θερμά λόγια, για την άψογη συνεργασία σε όλους τους τομείς.

Ο Χρήστος Παππούς από την πλευρά του, επεσήμανε ότι βούληση του Δήμου είναι, το Ειδικό Γυμνάσιο να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των παιδιών με ιδιαίτερες ανάγκες αλλά και ικανότητες, που θα βρουν φιλόξενη στέγη στο υπερσύγχρονο διδακτήριο.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΥΛΗΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα