Συγκινητική τιμή στην Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών Γιάννα Σταθοπούλου που συνταξιοδοτείται μετά από 32 χρόνια πολύτιμης προσφοράς – Δήμος Φυλής






Συγκινητική τιμή στην Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών Γιάννα Σταθοπούλου που συνταξιοδοτείται μετά από 32 χρόνια πολύτιμης προσφοράς – Δήμος Φυλής




















Γραμμή Δημότη: 15691

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου στο Γραφείο του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού καθώς λίγες μέρες πριν το τέλος του 2021,  η  Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Φυλής Γιάννα Σταθοπούλου αποχαιρετά παιδιά – παιδαγωγούς και γονείς, λόγω συνταξιοδότησης.


Η Γιάννα Σταθοπούλου υπηρέτησε το λειτούργημά της με ήθος και περισσή  αγάπη για τα παιδιά για 40 ολόκληρα χρόνια εκ των οποίων τα 32 στα Άνω Λιόσια και στο σημερινό Δήμο Φυλής.

Ο Δήμαρχος  Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, της πρόσφεραν τιμητική πλακέτα και την ευχαρίστησαν με λόγια από καρδιάς για την πολύτιμη και σημαντική προσφορά της.

Ο Δήμαρχος της ευχήθηκε, να έχει μια όμορφη και δημιουργική πορεία και στη συνέχεια της ζωής της,  υπογραμμίζοντας πως η πόρτα του θα είναι πάντα ανοιχτή, σε ότι τον χρειαστεί.

Η κ. Γιάννα Σταθοπούλου από την πλευρά της,  ανταπέδωσε τις ευχαριστίες επισημαίνοντας πως όλα αυτά τα χρόνια στα πρόσωπα του Δημάρχου Χρήστου Παππού και του Προέδρου Παναγιώτη Καμαρινόπουλου, βρήκε δύο άριστους συνεργάτες και θερμούς συμπαραστάτες,  στον ευαίσθητο όσο και νευραλγικό τομέα της φιλοξενίας και της εκπαίδευσης των μικρών παιδιών, που αποτελούν  το ελπιδοφόρο μέλλον του τόπου και της χώρας μας.

Please ensure Javascript is enabled for purposes of

website accessibility

Ψηφιακή Εργαλειοθήκη


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα