Συνάντηση με τους εθελοντές της Α.Μ.Κ.Ε “YOU IN EUROPE” – Δήμος Νέας Προποντίδας

Με τους τέσσερις εθελοντές της Α.Μ.Κ.Ε “YOU IN EUROPE” που βρίσκονται αυτόν καιρό στον Δήμο μας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Εμμανουήλ Καρράς. Στη συζήτηση που ακολούθησε η Sara από το Βέλγιο, η Giulia από την Ιταλία, η Maggie από την Ισπανία και η Leah από τη Γερμανία, ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τις υπηρεσίες που προσφέρουν εθελοντικά σε διάφορους φορείς της περιοχής, όπως τα ΚΔΑΠ του Δήμου, τα τμήματα μπάσκετ και Βόλεϊ του ΠΟΜ και σχολεία της περιοχής. Αναφέρθηκαν ακόμη και σε άλλες πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει, όπως τα δωρεάν μαθήματα ρωσικών, τους συχνούς καθαρισμούς σε διάφορα σημεία της πόλης, αλλά και τον κήπος οργανικής γεωργίας που καλλιεργούν.
Έπειτα ανέφεραν τις προτάσεις τους για νέες δράσεις που θα ήθελαν να υλοποιήσουν σε συνεργασία με τον Δήμο, τις οποίες αποδέχθηκε θερμά ο Δήμαρχος, ενώ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα έργα και τις δραστηριότητες που υλοποιεί ο Δήμος, ιδιαίτερα όσον αφορά τους νέους της περιοχής.
Τελειώνοντας ο Δήμαρχος ανανέωσε το ραντεβού του με τους εθελοντές και τους προσκάλεσε στην δεντροφύτευση που θα πραγματοποιηθεί στην ανάπλαση του παραλιακού μετώπου.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα