ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΔΥΤ. ΗΛΕΙΑΣ – Επανεκκίνηση του Τουριστικού κλάδου – Μέτωπο στήριξης από Ανδρέα Μαρίνο και επιχειρηματίες – Δήμος Πηνειού

Η επανεκκίνηση του Τουριστικού κλάδου στον Δήμο Πηνειού ήταν το θέμα της συνάντησης του Δημάρχου Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνου με την Ένωση Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας.
Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου και παρόντες ήταν: ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Αντώνης Μαυρόπουλος, τα μέλη του ΔΣ κ. Αθηνά Σούλη, κ. Χρύσανθος Μουρτζίνης και το μέλος κ. Δημήτρης Μπράτης. Επίσης οι αντιδήμαρχοι: αρμόδια για τον Τουρισμό κ. Σοφία Μαρινοπούλου, Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σπύρος Βασιλείου και Καθαριότητας ο κ. Νίκος Μαφρέδας. Οι αντιδήμαρχοι απάντησαν στα αιτήματα του τομέα ευθύνης τους.
Ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος στη συνάντηση αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που προγραμματίζονται να γίνουν έτσι ώστε να μπορεί ο Δήμος Πηνειού να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του τουριστικού ρεύματος, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τις συνθήκες ζωής των πολιτών και αντιμετωπίζοντας τις ανάγκες που υπάρχουν.
Ο δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της αντιδημάρχου αρμόδιας για τον Τουρισμό κ. Σοφίας Μαρινοπούλου και της Ένωσης Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας, στην οποία ανταποκρίθηκα όπως πάντα με προθυμία. Με τους επιχειρηματίες του Τουρισμού συζητήσαμε μικρά και μεγάλα ζητήματα και προτάθηκαν λύσεις από τον Δήμο Πηνειού, ώστε το Αρκούδι και φυσικά όλοι οι προορισμοί του Δήμου μας, να προσφέρουν στη φάση της επανεκκίνησης, ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών υπηρεσιών.
Για άλλη μια φορά θα αποδείξουμε ότι δεν είναι έχουμε τυχαία τις τρεις Γαλάζιες σημαίες. Πέρυσι καταβάλλαμε από κοινού μια τεράστια προσπάθεια και έτσι διατηρήσαμε το Αρκούδι και τις άλλες παραλίες της Γλύφας, των Θινών και της Μπούκας πεντακάθαρες.
Φέτος θα γίνει ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση των ομπρελών σε όλες τις παραλίες μας. Επιπλέον προμηθευτήκαμε μηχάνημα καθαρισμού παραλιών το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει την αποστολή του. Αξίζει να τονίσω ότι υπάρχει μεγάλο οικονομικό όφελος από την προμήθεια αυτού του μηχανήματος.
Η συνεργασία μας με την Ένωση Ξενοδόχων είναι πάντα ειλικρινής και άριστη και αυτό δείχνει τον κοινό τόπο, ότι δηλαδή είμαστε εδώ όλοι για να υπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τόπο μας»


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα