Συνεδρίαση δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης

Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. στο δημοτικό πέτρινο κτίριο στην κεντρική πλατεία (πλατεία Πετιμεζαίων) των Καλαβρύτων, σε συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Καλαβρύτων, η οποία θα γίνει με φυσική παρουσία αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο (με ανώτερο αριθμό παρευρισκομένων δια ζώσης δέκα πέντε [15] άτομα), τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων και δια τηλεδιάσκεψης για τους ανεμβολίαστους, {σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού covid-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του (ΦΕΚ αριθ. Φυλ. 55/Α΄/11-03-2020), του με αριθ. πρωτ. 18318/13-03-2020 εγγράφου του Υφυπουργού Εσωτερικών και της Εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, υπ’ αριθμ. 40 Α.Π.: 20930/31-03-2020, της με αριθ. 426/Α.Π.: 77233/13.11.2020 (Α.Δ.Α.: 6ΩΚΛ46ΜΤΛ6-ΥΔ4) εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, (εδαφ. 2.), καθώς και τις εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών από 1η/12-03-2020 (Α.Δ.Α.: ΩΦΠΩ46ΜΤΛ6-87Χ) έως και 65η/25-10-2021 (Α.Δ.Α.: 907746ΜΤΛ6-ΥΟ8), συνέχεια των μέτρων και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού (covid-19), με το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1. Συζήτηση και γνωμοδότηση επί του προσχεδίου του προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2022, του Δήμου Καλαβρύτων.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαβούλευσης
και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων

Θεόδωρος Κ. Νασιώτης

Σε περίπτωση, μη ύπαρξης απαρτίας, η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης θα γίνει την επόμενη ημέρα, 17 Νοεμβρίου 2021, στον ίδιο ως άνω τόπο και ώρα.

Η πρόσκληση αυτή θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.kalavrita.gr .

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Α. ΜΕΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ
α. Εκπρόσωποι των τοπικών Εμπορικών και Επαγγελματικών Συλλόγων και Οργανώσεων.
1. Κων/νος Δαφαλιάς του Παναγιώτη, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων της Επαρχίας Καλαβρύτων με αναπληρωτή του τον Ιωάννη Στέργιο του Ανδρέα.
2. Επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, κ. Γεώργιος Τσενές του Ιωάννη, Δημοτικός Σύμβουλος με αναπληρωτή του τον Ανδρέα Σφαραγκούλια του Δημητρίου.
3. Δημοτικός Σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Κων/νος Παπασπυρόπουλος του Μιχαήλ με αναπληρωτή του τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Σπύρο Θεοχάρη του Νικολάου.
4. Παύλος Σατολιάς του Φωκίωνα, Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων με αναπληρωτή του τον Θεόδωρο Σούκα του Νικολάου, μέλος Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων.
β. Εκπρόσωποι Επιστημονικών Συλλόγων και Οργανώσεων.
5. Κωνσταντίνος Νικολόπουλος (Καμενιανίτης) εκπρόσωπος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών με αναπληρώτριά του την Πηνελόπη Τσουρούτη του Μιχαήλ.
γ. Εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Δήμο και τα Νομικά του Πρόσωπα.
6. Ελένη Λαμπροπούλου του Νικολάου, εργαζόμενη στην ΑΧΑΪΑ Α.Ε. με αναπληρώτριά της την Κων/να Χαραλαμποπούλου του Γρηγορίου, εργαζόμενη στην ΑΧΑΪΑ Α.Ε.
7. Αθανάσιος Ζησιμόπουλος του Φιλίππου, Διευθυντής – υπάλληλος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου ΔΗΚΕΚ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ, με αναπληρωτή του τον επίσης υπάλληλο της δημοτικής επιχείρησης Γεώργιο Αναστασόπουλο του Πολύδωρα.
δ. Εκπρόσωποι Ενώσεων και Συλλόγων Γονέων.
8. Αλκιβιάδης Γουρνάρης του Λάμπρου, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων, με αναπληρώτρια του την Αγγελική Παπαθεοδώρου του Λεωνίδα μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων.
9. Θεοδόσιος Παναγόπουλος Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Λυκείου Καλαβρύτων με αναπληρώτριά του την Κωνσταντίνα Μηλιτσοπούλου, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων.
ε. Εκπρόσωποι Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων.
10. Χρύσα Παπαδάτου του Γεωργίου με αναπληρωτή της τον Κων/νο Κακαβά του Ηλία.
11. Ιωάννης Δαφαλιάς του Αχιλλέα, με αναπληρωτή του τον Νικόλαο Αρμπή του Αργυρίου.
12. Παναγιώτης Φραντζής (Πρόεδρος Δ.Σ. Στέγης Καλαβρυτινών Πάτρας Η ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ) με αναπληρωτή του τον Λεωνίδα Μπαχά του Γεωργίου.
13. Κωνσταντίνος Πορετσάνος, με αναπληρωτή της τον Γεώργιο Βάγια του Βασιλείου.
στ. Εκπρόσωποι Εθελοντικών Οργανώσεων και Κινήσεων Πολιτών.
14. Δημήτριος Στούρας του Αργυρίου, με αναπληρωτή του τον Ηλία Ερμείδη του Χαρίλαου.
15. Ιωάννης Αναγνωστόπουλος με αναπληρωτή του τον Ηλία Καλδίρη του Βασιλείου.
ζ. Εκπρόσωποι άλλων Οργανώσεων και Φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών.
16. Κων/να Γιαννέλου του Γεωργίου, εργαζόμενη στην ΑΧΑΪΑ Α.Ε με αναπληρωτή της τον Χρήστο Μυλωνά, εκπρόσωπο του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαβρύτων.
17. Χαρίλαος Ερμείδη του Ηλία, με αναπληρωτή του τον Νικόλαο Αρμπή του Βασιλείου.
18. Αθανάσιος Ζησιμόπουλος του Βασιλείου, με αναπληρωτή του την Αγγελική Καράμπελα του Ανδρέα.
19. Γεώργιος Μαρώσης του Παναγιώτη με αναπληρωτή του τον Λουρίδα Νικόλαο του Γεωργίου.
20. Διονύσιος Τζόβολος του Νικόλαου, με αναπληρωτή του τον Ευστάθιο Αποστολόπουλο.
21. Νικόλαος Βαρδακαστάνης του Ιωάννη, με αναπληρωτή της την Χαρίκλεια Αδαμοπούλου του Βασιλείου.
22. Ιωάννα Αθανασοπούλου, με αναπληρωτή της την Σοφία Καλαϊντζίδου του Αλεξάνδρου.
23. Ευθύμιος Βαζαίος, με αναπληρωτή του την Αγγελική Καράμπελα του Νικολάου.
24. Κων/νος Πόλκας του Πάνου, με αναπληρωτή του τον Παναγιώτη Γαζετά του Διονυσίου.
25. Απόστολος Κοντής του Χαραλάμπους, με αναπληρωτή του τον Άγγελο Διαμαντόπουλο του Χρήστου.


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα