Συνεχής στήριξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο του Δήμου Παύλου Μελά από ανώνυμους & επώνυμους πολίτες

Διαρκής και γενναιόδωρη η στήριξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο του Δήμου Παύλου Μελά, σκοπός του οποίου είναι  η ανακούφιση και στήριξη άπορων οικογενειών προσφέροντάς τους, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και μαγειρεμένο φαγητό δωρεάν. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η αξιοπρεπής διαβίωση των συμπολιτών μας.

Εταιρείες, κοινωνικοί φορείς και ιδιώτες προσφέρουν τη στήριξη τους αναγνωρίζοντας τη διαρκή προσπάθεια της δομής να σταθεί στο πλευρό των  ωφελούμενων και ορίζοντας την ως σημείο αναφοράς της αλληλεγγύης, της ευαισθησίας και της ανθρωπιάς.

Η συστηματική και συλλογική αυτή προσπάθεια έχει ως αποτέλεσμα την εξυπηρέτηση ολοένα και περισσοτέρων οικογενειών, αποδεικνύοντας έτσι ότι η αλληλεγγύη και η κοινωνική ευαισθησία παραμένουν ζωντανές.

Τις προηγούμενες μέρες τα στελέχη της δομής παρέλαβαν με μεγάλη χαρά τη χορηγία της κ. Τάνιας Κιουμουρτζίδου, μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

“H αγάπη όσων αγαπάμε είναι μία φωτιά που θρέφει την ζωή μας. Όμως η στοργή που προέρχεται από άτομα άγνωστα σε εμάς, είναι πολύ πιο σημαντική γιατί διευρύνει τα όρια της ύπαρξής μας και ενώνει όλα τα όντα”

Pablo Neruda                                                                                                               


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα