Συνεχίζεται το ταξίδι συμμετοχής του ΕΥΝΙΚΟΣ Γ.Α.Σ σε ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus + με την στήριξη του Δήμου Φυλής – Δήμος Φυλής






Συνεχίζεται το ταξίδι συμμετοχής του ΕΥΝΙΚΟΣ Γ.Α.Σ σε ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus + με την στήριξη του Δήμου Φυλής – Δήμος Φυλής


















Γραμμή Δημότη: 15691

Επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών  για την ένταξη ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων στον Αθλητισμό

 Η αίθουσα τροπαίων και εκδηλώσεων του Γ.Α.Σ. Εύνικος φιλοξένησε το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 την πρώτη ημερίδα του προγράμματος  #BasketForChange με συνδιοργανωτές και αποστολές από ομάδες του Βελγίου και της Ιταλίας.


Το θέμα της διοργάνωσης μεταξύ άλλων ήταν ο τρόπος ένταξης ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων στο χώρο του αθλητισμού και πώς αυτό είναι εφικτό σε συνεργασία με τις ομάδες και τους προπονητές.

Πρόκειται για το ειδικό επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών με τίτλο «Ενθάρρυνση της κοινωνικής ένταξης και των ίσων ευκαιριών μέσω του αθλητισμού» και ειδικότερα μέσω του 3Χ3!

Η αίθουσα του ΕΥΝΙΚΟΥ γέμισε με χαρούμενες  φωνές από εκπροσώπους Βελγικών και Ιταλικών ομάδων που βρέθηκαν στη χώρα μας προσκεκλημένοι του συλλόγου.

Η διοργάνωση έγινε με την αμέριστη στήριξη του Δήμου Φυλής. Το παρών έδωσαν στην ενδιαφέρουσα ημερίδα και χαιρέτησαν τις εργασίες με τη δέσμευση να συνεχίσουν να στηρίζουν τέτοιες πρωτοβουλίες, ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής και ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος.

Όσα ακούστηκαν, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, είχαν ως αποτέλεσμα οι προπονητές της ομάδας  να… γεμίσουν με σημειώσεις τα τετράδια τους και να γνωρίσουν μοντέλα και καταστάσεις που θα συνδράμουν στην περαιτέρω βελτίωση των προπονητικών οδηγιών προς τους αθλητές τους.

Το ίδιο μεγάλο ενδιαφέρον επέδειξαν και οι εκπρόσωποι της «Venafro» και της «The Charity Game» που είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν πρακτικές που εφαρμόζονται στην πατρίδα τους και να αναφερθούν στον ρόλο που διαδραματίζει η καλή συνεργασία Συλλόγων και Δήμων στην προσπάθεια της κοινωνικής ένταξης ευάλωτων συνανθρώπων μας  που τυγχάνουν των ίδιων ίσων ευκαιριών.

Please ensure Javascript is enabled for purposes of

website accessibility

Ψηφιακή Εργαλειοθήκη


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα