Συνεχίζονται οι δράσεις του Διεθνούς Προγράμματος Αμολή – Τέχνη & Πολιτισμός | Δήμος Ασπροπύργου

Η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου, κ. Γεωργία Πηλιχού είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους δημότες για τη συνέχιση της συνεργασία του Πνευματικού Κέντρου με την εικαστικό κ. Αιμιλία Μπουρίτη  και το Διεθνές Πρόγραμμα «Αμολή».

Η εικαστικός performance artist, κ. Αιμιλία Μπουρίτη  και η Καλλιτεχνική πλατφόρμα Συν+εργασία σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου, το Εργαστήριο Ήπιων Μορφών Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος του ΠΑΔΑ και τον Αγροτικό Σύλλογο Ασπροπύργου, ξεκινούν έναν νέο κύκλο δράσεων αναφορικά με το Διεθνές Πρόγραμμα Αμολή – Τέχνη και Πολιτισμός.

Συγκεκριμένα, στις 21 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η έναρξη του Υπαίθριου, ερευνητικού, εκπαιδευτικού εργαστηρίου στα αγροκτήματα του Ασπρόπυργου με τη συμμετοχή αγροτών, καλλιτεχνών, ερευνητών, εκπαιδευτικών και φοιτητών από το Εργαστήριο Ήπιων Μορφών Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος του ΠΑΔΑ. Το εργαστήριέχει ως στόχο την επεξεργασία των στοιχείων: Αγροτική κουλτούρα, Τέχνη, Βιωσιμότητα και Ανθεκτικότητα στην αγροτική καλλιέργεια, αλλά και την επιμόρφωση των φοιτητών και των αγροτών σε θέματα ενέργειας και πολιτισμού.

Παράλληλα, στις 21 Δεκεμβρίου 2021 θα λάβει χώρα η διαδικτυακή προβολή του βίντεο έργου με τίτλο: «Αγροτικά αποτυπώματα Ασπροπύργου – Η Ποντιακή κουλτούρα», η οποία και θα φιλοξενηθεί σε ιστοσελίδες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα