Συνεχίζονται Οι Παράλληλες Εκδηλώσεις, Για Τη Μάχη Της Κρήτης Από Τον Δήμο Πλατανιά – Δήμος Πλατανιά – Platanias Municipality

Ο Δήμος Πλατανιά, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων τιμής και μνήμης που διοργανώνει για την 80η επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης, πραγματοποίησε την Κυριακή 30 Μαΐου λιτές τελετές στη μνήμη των πεσόντων αγωνιστών, στον Αλικιανό και στη Χρυσαυγή Βουκολιών, σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες και τους Τοπικούς Συλλόγους.
Εκδήλωση τιμής διοργανώθηκε στο Μνημείο Εκτελεσθέντων στον αύλειο χώρο του Ι.Ν Τιμίου Σταυρού Αλικιανού, όπου τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τον Δήμο Πλατανιά και τους Τοπικούς Φορείς και τη Σχολική κοινότητα της ΔΕ Μουσούρων. Χαιρετισμό απήθυναν ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Στέλιος Δημητρογιαννάκης και η κα Κλειώ Παπαδερού, μέλος του ΔΣ του ιδρύματος Καψωμένου,ενώ κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός κ. Μανόλης Νικολακάκης, που αναφέρθηκε στα γεγονότα της εποχής.
Επίσης, στο μνημείο Πεσόντων στη Χρυσαυγή Βουκολιών, πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση ενώ στεφάνι κατέθεσαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Πλατανιά κ. Χρυσούλα Μαραγκουδάκη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Κισσάμου κ. Χαχλάκης και οι Τοπικοί Φορείς. Ακολούθησε ομιλία για τα ιστορικά γεγονότα της εποχής από την δικηγόρο κ. Πατσουράκη Κυριακή και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ριζίτικα τραγούδια από τη Ριζίτικη Παρέα.
Στις παραπάνω εκδηλώσεις τηρήθηκαν το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο και τα μέτρα προστασίας κατά του ιού COVID 19.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα