Συνεχίσθηκαν Οι Παράλληλες Εκδηλώσεις Για Τη Μάχη Της Κρήτης, Στον Άστρικα Του Δήμου Πλατανιά – Δήμος Πλατανιά – Platanias Municipality

Ο Δήμος Πλατανιά, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων τιμής και μνήμης που διοργανώνει για την 80η επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης, πραγματοποίησε την Κυριακή 6 Ιουνίου μια λιτή τελετή μνήμης στον οικισμό Άστρικας, της κοινότητας Επισκοπής Κολυμβαρίου, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο.
Στο Μνημείο Πεσόντων Άστρικα πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση ενώ στεφάνι κατέθεσαν ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Μαλακωνάκης και μέλη της οικογένειας του Σχοινοπλοκάκη Ι., ενός από τους πεσόντες στη Μάχη του Άστρικα, οι οποίοι ήταν και οι τελευταίοι νεκροί του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ελλάδα. Ακολούθησε ομιλία για τα ιστορικά γεγονότα της εποχής από τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό κ. Κουλετάκη Ανδρέα ενώ στην εκδήλωση επίσης παρέστησαν ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Πλατανιά κ. Δημήτρης Ανθούσης και ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μανόλης Δασκαλάκης.
Στην παραπάνω εκδήλωση τηρήθηκε το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο και τα μέτρα προστασίας κατά του ιού COVID 19.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα