Συντήρηση και Επισκευή Επίπλων

Ο Δήμος  Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται να αναθέσει την παροχή υπηρεσίας με τίτλο «Συντήρηση και Επισκευή Επίπλων» με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης από τον κ. Δήμαρχο.

  • Για την κάλυψη της δαπάνης της ανωτέρω υπηρεσίας έχει εκδοθεί η με αριθμό 1317/2021 απόφαση ανάληψης υποχρέωσης {ΑΔΑ ΨΗ5ΘΩΞΘ-12Ξ} και η βεβαίωση της Αναπληρώτριας Προϊσταμένης Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, επί της ανωτέρω απόφασης για την ύπαρξη διαθέσιμου ποσού, τη συνδρομή των προϋποθέσεων της παρ 1α του άρθρου 4 του ΠΔ 80/2016 και τη δέσμευση στο οικείο Μητρώο Δεσμεύσεων της αντίστοιχης πίστωσης με α/α 5 και με την οποία εγκρίθηκε η πραγματοποίηση της δαπάνης και διατέθηκε ισόποση πίστωση 1.023,00 σε βάρος του ΚΑ6265.00 του προϋπολογισμού έτους 2021.

Οι τεχνικές προδιαγραφές καθώς και ο προϋπολογισμός των υπηρεσιών που θα παρασχεθούν αναφέρονται στη  συνημμένη Τεχνική Περιγραφή.

H προσφορά θα υποβληθεί μέσα σε σφραγισμένο φάκελο, ο οποίος θα φέρει τις ενδείξεις που αναφέρονται παρακάτω:

  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
  • ΤΙΤΛΟΣ-ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ
  • Καταληκτική ημερομηνία αποδοχής προσφορών: 15-10-2021
  • Στοιχεία Αποστολέα:

επωνυμία:

–  διεύθυνση :

– αριθμός τηλεφώνου:

– αριθμός τηλεμοιοτυπίας (ΦΑΞ):

– ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  (e-mail):

Η προσφερόμενη τιμή θα εκφράζεται κατά μονάδα και θα περιλαμβάνει τις υπέρ τρίτων κρατήσεις και κάθε άλλη επιβάρυνση.

Παρακαλούμε μαζί με την προσφορά σας να μας αποστείλετε αθεώρητη Υπεύθυνη Δήλωση όπου θα δηλώνεται η μορφή της επιχείρησης καθώς και ο/οι νόμιμος/οι εκπρόσωπος/οι της επιχείρησης .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σχετική προσφορά μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 15:00  στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Παύλου Μελά,  Νικ. Πλαστήρα 2, (Κτήριο Αναστασιάδη, ισόγειο). Αρμόδιος υπάλληλος κα. Λαμπρίδου Μαρίνα τηλ. 2313/302907 και για τεχνικά θέματα ο κ. Δήμου Κων/νος, τηλ. 2310/672659.


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ:


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα