Συσσίτιο για τους ωφελούμενους και τα σαββατοκύριακα από τις Κοινωνικές Δομές Δήμου Παύλου Μελά

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες ανάγκες που δημιουργούνται, στις δύσκολες εποχές που διανύουμε (πανδημία – ανεργία), μεριμνά για τους πολίτες και ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις των καιρών, προσαρμόζοντας κατάλληλα την παροχή υπηρεσιών, κυρίως προς τους αδύναμους συμπολίτες μας.

Από τον Ιούνιο, η παροχή συσσιτίου προς τους ωφελούμενους ενισχύθηκε με προπαρασκευασμένα γεύματα, σάντουιτς και τρόφιμα με την ευγενική χορηγία κοινωνικών φορέων και ιδιωτών, ώστε οι ωφελούμενοι του συσσιτίου να προμηθεύονται με τρόφιμα και προϊόντα και για τα Σαββατοκύριακα.

Το Συσσίτιο λειτουργούσε από Δευτέρα έως Παρασκευή και διανέμονταν στους ωφελούμενους προπαρασκευασμένο μεσημεριανό γεύμα, το οποίο προμηθεύεται ο δήμος μέσω ανάθεσης σε ιδιωτική εταιρεία catering.

Ο Δήμος Παύλου Μελά, λειτουργεί τη Δομή Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο, στο πλαίσιο της Πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Παύλου Μελά», που χρηματοδοτείται από το 2017, από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Σκοπός της Δομής είναι η κάλυψη πρωτογενών αναγκών διαβίωσης κατοίκων του Δήμου, που αδυνατούν οικονομικά και η διασύνδεσή τους με υπηρεσίες πρόνοιας και κοινωνικής φροντίδας.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα