Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Κατερίνης – Η γνώμη σου μετράει! | ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

-Έρευνα χαρακτηριστικών μετακινήσεων στο πλαίσιο του ΣΒΑΚ

Ο Δήμος Κατερίνης, συνεχίζοντας την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, με σκοπό την οργάνωση της κινητικότητας στην πόλη, δίνει το λόγο στους πολίτες να συνδιαμορφώσουν την επόμενη μέρα στις μετακινήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμαστε όλοι να λάβουμε μέρος στην έρευνα καταγραφής χαρακτηριστικών μετακίνησης, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0K4VlZUzabw12ngSG0ci1YQBnjoXHdJqMgETFzcoUyVf2EQ/viewform

Η έρευνα είναι ανώνυμη και τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω αυτής δεν προσωποποιούν τους ερωτώμενους. Παράλληλα, συμβαδίζει με τις οδηγίες περί διαχείρισης και προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η συνέχεια των δράσεων ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης για το ΣΒΑΚ

Επιπλέον, μεθαύριο Σάββατο, στο πλαίσιο σειράς δράσεων ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης των οδηγών από τη Δημοτική Αστυνομία σχετικά με την προτεραιότητα που έχουν στις διαβάσεις οι πεζοί (άρθρο 39 Κ.Ο.Κ.), θα γίνει διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού σε οδηγούς. Επίσης, τέλη Μαΐου θα υλοποιηθεί σε δημοτικά σχολεία βιωματική δράση δημιουργίας πολύχρωμων διαβάσεων από μαθητές για μαθητές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, μέσω της ιστοσελίδας www.svak-katerini.com, οι φορείς και οι πολίτες μπορούν να ανατρέχουν σε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΣΒΑΚ, καθώς και να ενημερώνονται τακτικά για την πορεία εξέλιξης αυτού του στρατηγικής σημασίας εργαλείου για τον Δήμο Κατερίνης.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα