Σχεδία: Με click away/in shop το «σπίτι» του περιοδικού στην Αθήνα

Με την άρση των περιοριστικών μέτρων για το λιανεμπόριο άνοιξε και το «σπίτι» του ελληνικού περιοδικού δρόμου «Σχεδία» στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο λειτουργεί με click away και click in shop.

Όσοι το επιθυμούν μπορούν να παραλαμβάνουν το τελευταίο (ακυκλοφόρητο) τεύχος του ελληνικού περιοδικού δρόμου, από το σπίτι της «Σχεδίας» στο κέντρο της Αθήνας (Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2). Εκεί, θα τους περιμένει κάθε μέρα, από τις 10:00 έως τις 17:00, ένας άνθρωπος με το κόκκινο γιλέκο για να τους το παραδώσει.

Όπως γράφουν και οι υπεύθυνοι της «Σχεδίας» στο Facebook «ο άνθρωπος με το κόκκινο γιλέκο θα είναι εκεί για να σας καλοδεχθεί, για μια «καλημέρα», μια κουβέντα και, βεβαίως, να σας δώσει ο ίδιος το περιοδικό, να πάρει μια ανάσα. Έτσι, εξασφαλίζει ο ίδιος με αξιοπρέπεια ένα ελάχιστο έστω έσοδο, και, μάλιστα, σε καιρούς παρά πολύ δύσκολους, γεμίζοντας, παράλληλα, δημιουργικά το χρόνο του και εσείς, ο αναγνώστης, παίρνετε στα χέρια σας το ένα τεύχος που ειλικρινά πιστεύουμε ότι έχει μια ιδιαίτερη (και) δημοσιογραφική αξία. Όλα αυτά και άλλα πολλά μέχρι να είμαστε σε θέση όλοι μας να ξανασμίξουμε στα πόστα, στους δρόμους, στις πλατείες, στο «σχεδία home», παντού».Την Τρίτη 6 Απριλίου ήταν η σειρά του κ. Σπύρου. Ήταν εκεί, στο σπίτι της «σχεδίας», με το περιοδικό όχι στο χέρι, αλλά στο τραπεζάκι, μπροστά του και με ένα ρόφημα να τον συντροφεύει. Ήταν εκεί από τις 10:00 έως τις 17:00, αφού η διανομή του περιοδικού με τη μέθοδο του click away θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα μέχρι και την Παρασκευή 9 Απριλίου. Την Τετάρτη, σειρά είχε ο κ. Λευτέρης, για να ακολουθήσει, την Πέμπτη ο κ. Νίκος και την Παρασκευή, ο κ. Χρήστος Γ. (που συνήθως συναντάτε έξω από το Μέτρο της Εθνικής Άμυνας)».

Υπενθυμίζεται ότι η παραλαβή θα γίνεται μόνο με τη μέθοδο του ραντεβού (213 0231220, [email protected]) και η πληρωμή μόνο με κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική).

Παράλληλα μπορείτε να προμηθευτείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες φτιαγμένες με πολύ μεράκι στα εργαστήρια «σχεδία αρτ», εκεί όπου οι άνθρωποι της Σχεδίας μεταμορφώνουν το χαρτί από τα απούλητα τεύχη του περιοδικού δρόμου σε αντικείμενα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Βρείτε τις και online εδώ.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα