Σ.Ε.Μ.Π.: χρήσιμες οδηγίες για γραφειοκρατικά ζητήματα, θέματα στέγασης, μετακίνησης και σύνδεσης με δημόσιες υπηρεσίες. | Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών & Προσφύγων | Ο Δήμος |

Στο πλαίσιο του Δικτύου Πόλεων Ενταξης Μεταναστών & Προσφύγων, μέλος του οποίου είναι και ο Δήμος Ηρακλείου, το ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων Curing the Limbo παρουσιάζει μια σειρά από video, που απευθύνονται σε πρόσφυγες, μετανάστες και ευρύτερα, παρέχοντας χρήσιμες οδηγίες για γραφειοκρατικά ζητήματα, θέματα στέγασης, μετακίνησης και σύνδεσης με δημόσιες υπηρεσίες.

Τα video είναι μεταφρασμένα σε αγγλικά, αραβικά, γαλλικά και φαρσί και προέκυψαν από την καταγραφή αιτημάτων της Ψυχοκοινωνικής Υπηρεσίας του προγράμματος, που εποπτεύει το Πανεπιστήμιο Αθηνών – University of Athens, καθώς και από την ομάδα στέγασης, που συντονίζει η Catholic Relief Services.

Πρόκειται για #DIY video, που στην πλειοψηφία τους δημιουργήθηκαν εθελοντικά από τον Siamak Ragestar, συμμετέχοντα πρόσφυγα του Curing the Limbo.

 
 
Περισσότερα: https://curingthelimbo.gr/videos?fbclid=IwAR1qxUtrxhygXZ15l2z2RISx5-uTUMdCANsPuW2x96rE2-WQ5RogyC5uUiQ

 foto


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα