Τελετή έναρξης του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου Ρόδου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου Ρόδου εχθές Κυριακή στο θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου “Μελίνα Μερκούρη”. Την έναρξη άνοιξε η ηθοποιός Τζωρτζίνα Κώνστα με ένα ποιητικό καλωσορισμα που μάγεψε τους θεατές και σιγή επικράτησε στο θέατρο της Τάφρου όση ώρα η ηθοποιός μιλούσε. Ο Γιάννης Βούρος ως προεδρεύων της κριτικής επιτροπής στο διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ έδωσε το δικό του παρόν επί σκηνής να εκφράζει την αισιοδοξία του για τον πολιτισμό όταν εκείνος προωθείται από κάθε γωνιά της χώρας. Ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου Σπύρος Συρόπουλος, έδωσε κι εκείνος το δικό του χαιρετισμό ως μέλος της κριτικής επιτροπής.

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπληκτική παράσταση από το Κουρσκς της Ρωσίας και την θεατρική ομάδα νέων GASTION “Τσάρλι Τσάπλιν : Μια πολύχρωμη ιστορία”. Οι μικροί θεατρόφιλοι ξεσηκώθηκαν με τον κωμικό ασπρόμαυρο ήρωα ενώ οι ενήλικες θεατές έγιναν κι εκείνοι παιδιά και διασκέδασαν μαζί του.
Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Ρόδου παρουσιάζουν η καλλιτεχνική διευθύντρια Βίκυ Θεολόγη με τον Θανάση Ζαχαρόπουλο. Οι δράσεις συνεχίζονται σήμερα με την θεατρική ομάδα MUESLI από τη Ρωσία και την παράσταση για όλη την οικογένεια “ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΝΑ”
Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΔΟΠΑΡ.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα