Τελετή παραλαβής λεωφορείου για τις ανάγκες του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πολίχνης της ΔΗ.Κ.Ε.”ΊΡΙΣ”

Στην αγορά ενός καινούργιου λεωφορείου το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες των ωφελούμενων της δομής ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πολίχνης προέβη το Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παύλου Μελά ΙΡΙΣ, με πρωτοβουλία της Προέδρου κ. Μαρίας Σαββίδου.

Η σύμβαση της προμήθειας υπογράφηκε την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021, από την Πρόεδρο και νόμιμη εκπρόσωπο της Επιχείρησης κ. Μαρία Σαββίδου, με τον ανάδοχο που επιλέχθηκε κατόπιν κατακύρωσης του συνοπτικού διαγωνισμού, που είναι η εταιρία με την επωνυμία «ΑΔΑΜΙΔΗΣ AUTO GROUP» και εκπρόσωπο αυτής την κ. Όλγα Αβραμίδου.

Η παραλαβή και ο αγιασμός πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00 στον προαύλιο χώρο του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ.

Πρόκειται για ένα Ford Transit Bus M2 Trend Diesel 460E 2,0 Ecoblue 170PS που φέρει ειδικό μηχανισμό για την εύκολη επιβίβαση 2 καροτσιών ΑΜΕΑ καθώς και καθίσματα για 11 επιβαίνοντες (με τον οδηγό). Το λεωφορείο είναι σύγχρονης τεχνολογίας, σχεδίασης και αντιρρυπαντικής τεχνολογίας (Euro 6,2 DG Ecoblue). Είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προβλέψεις ασφάλειας λειτουργίας, υποχρεωτικά συνοδευόμενο από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά για τη συγκεκριμένη χρήση υλικά και με ασφαλιστικές διατάξεις που προστατεύουν τόσο τους χρήστες του εξοπλισμού, όσο και το ίδιο, από υπερφορτίσεις που δύνανται να εμφανισθούν κατά τη λειτουργία του.

Τα καθίσματα είναι άνετα, κατασκευασμένα από μεταλλικό σκελετό και από αφρώδες υλικό άριστης ποιότητας και αντοχής. Το όχημα διαθέτει τον απαραίτητο χώρο για τα αμαξίδια καθώς και όλα τα απαιτούμενα συστήματα ασφαλείας. Το δάπεδο είναι ειδικά διαμορφωμένο έτσι ώστε η ασφάλιση των αμαξιδίων προς την κίνηση του λεωφορείου να γίνεται με σταθερό, εύκολο και γρήγορο τρόπο. Η πρόσδεση των αμαξιδίων γίνεται με ειδικές ζώνες ασφαλείας και μια πρόσθετη και καλύπτει τις απαιτήσεις της οδηγίας 2007/46 όπως ισχύει. Ο μηχανισμός ανόδου – καθόδου των αμαξιδίων είναι αυτόματης λειτουργίας ανυψωτικής ικανότητας 400kgr. Η ράμπα επιβίβασης καροτσιών ΑΜΕΑ είναι ένας μηχανισμός από χάλυβα υψηλής ποιότητας και αντοχής. Είναι μια συμπαγής κατασκευή με το μικρότερο δυνατό βάρος, ώστε μέσω αυτής να γίνεται επιβίβαση και η αποβίβαση των καροτσιών ΑΜΕΑ στο όχημα, ενώ είναι πλήρως προσαρμοσμένη στο οπίσθιο τμήμα του οχήματος, χωρίς να εμποδίζει τα υπόλοιπα καθίσματα του οχήματος.

Tέλος, το υλικό τριβής των φρένων δεν περιέχει αμίαντο ώστε να είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Ο Όμιλος Εταιριών «ΑΔΑΜΙΔΗ» δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου (εμπορία – service – χρηματοδοτικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες) και της κατασκευής κτιριακών εγκαταστάσεων, με τις εταιρίες Αδαμίδης ΑΕ και Αδαμίδης ΑΤΕΒΕ.

Η Αδαμίδης ΑΕ έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 28000 κατόχους αυτοκινήτων και έχει πουλήσει περισσότερα από 12000 αυτοκίνητα καινούργια και μεταχειρισμένα. Η ποιότητα, η ακρίβεια, η διαφάνεια και η ταχύτητα καθιέρωσαν την Αδαμίδης ΑΕ στον χώρο του αυτοκινήτου ως την καλύτερη κάθετη μονάδα στην Βόρειο Ελλάδα και όχι μόνον.
Στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, έκτασης 14.500 μ2 που βρίσκονται στο 4ο χλμ της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών στεγάζονται οι εκθέσεις των αυτοκινήτων BMW, MINI, PEUGEOT, SUZUKI νέων και μεταχειρισμένων, οι χώροι του service, των φανοβαφείων, των ηλεκτρολογίων, αποθήκης γνησίων ανταλλακτικών-αξεσουάρ, lifestyle shops και τα γραφεία Διεύθυνσης.

Η εταιρία είναι πιστοποιημένη με σύστημα διαχείρισης ΕΝ ISO 9001 και ΕΛΟΤ ΤΠ 1434.

https://www.adamidis.gr/

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα