Την 25η Μαρτίου θα γίνει η στρατιωτική παρέλαση και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη αναφερόμενη στην 25η Μαρτίου και τις παρελάσεις, είπε πως δεν θα γίνουν μαθητικές παρελάσεις στις 25 Μαρτίου, τονίζοντας ότι θα γίνει μόνο η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα και η οποία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στην μεγάλη πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας από την έξαρση του κορωνοϊού και όπως τόνισε η Αριστοτελία Πελώνη, αυτή η πίεση στο σύστημα υγείας θα συνεχιστεί και για τις επόμενες 10 μέρες.

Ως εκ τούτου η κυβέρνηση αποφάσισε να μην γίνουν οι μαθητικές παρελάσεις παρά μόνο η στρατιωτική παρέλαση. «Δεν γίνονται παρελάσεις στις 25 Μαρτίου. Θα γίνει μόνο η στρατιωτική παρέλαση και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά» τόνισε η κυρία Πελώνη κάνοντας λόγο για ένα «ποιοτικό και πολύ περήφανο θέαμα».

Νωρίτερα, η κυρία Πελώνη ξεκίνησε την ενημέρωση στους πολιτικούς συντάκτες με αναφορά στα οικονομικά μέτρα στήριξης επιχειρήσεων, ελευθέρων επαγγελματιών και εργαζομένων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και εξειδίκευσε το οικονομικό επιτελείο.

Διαγωνισμός Κατασκευής Αποκριάτικης Μάσκας με μάσκα μιας χρήσεως (1)

Το BESTNEWS σε συνεργασία με την εικαστικό Ειρήνη Ανδρούτσου, έχοντας πάντα κατά νου τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε λόγω covid-19, την ανάγκη των παιδιών μεγάλων και μικρών να ζήσουν τη χαρά του καρναβαλιού, διοργανώνει τον Διαγωνισμό δημιουργίας/κατασκευής αποκριάτικης μάσκας.

Ομάδα Best News

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.


Πηγή
Author: Ομάδα Best News

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα