Τη Δευτέρα η θεωρητική εκπαίδευση στους εθελοντές που έχουν δηλώσει συμμετοχή για την εκπαίδευση παροχής πρώτων βοηθειών – Δήμος Νέας Προποντίδας

Μετά την απόφαση της Δημοτικής Αρχής για αγορά και εγκατάσταση απινιδωτών σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας διοργανώνεται εκπαίδευση Εθελοντών για τον χειρισμό τους.
Την εκπαίδευση έχει αναλάβει ο ελληνικός ανθρωπιστικός σύλλογος “KIDS SAVE LIVES” και την ερχόμενη Δευτέρα, 6-12-2021, θα πραγματοποιηθεί το θεωρητικό μέρος της εκπαίδευσης με παρακολούθηση διαδικτυακού σεμιναρίου.
➡ ΔΕΥΤΕΡΑ 06.12.2021
➡ ΩΡΑ: 18:00 – 21:30 (παράκληση για σύνδεση μέχρι τις 17:45)

‼Όποια, ος έχει δηλώσει συμμετοχή και δεν έχει λάβει στο μέιλ του τον σύνδεσμο που θα συνδεθεί, παρακαλείτε να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλ. 23733 50233 (Κεφάλα Ελευθερία) ή στο mail: [email protected].
➡Πριν την συμμετοχή σας στην εκπαίδευση, παρακολουθήστε απαραιτήτως το video Βασικής Υποστήριξης της Ζωής – BLS 2021 στο link (https://tinyurl.com/62ayz7cw), το οποίο σας διδάσκει την αντιμετώπιση ενός θύματος καρδιακής ανακοπής – εισάγοντας παράλληλα τη χρήση της τεχνολογίας στη διάσωση μέσω του app iSAVElives.
➡ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
» Πληροφορίες για την προσωπική σας αυτοαξιολόγηση και τη ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ με το όνομα σας, θα σας δοθούν από τους εισηγητές στο τέλος του σεμιναρίου.
➡ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ KIDS SAVE LIVES:
https://kidssavelives.gr/


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα