Τον εγκληματία Ερντογάν ήθελε να καλέσει για τα 200 χρόνια η Γιάννα Αγγελόπουλου – OTA VOICE

Θα μπορούσε να είναι ένα κακόγουστο αστείο , είναι όμως μια πραγματικότητα που αποτυπώνει μια δυσάρεστη για την χώρα μας ιστορία που σέρνεται και μας εκθέτει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» στις 25/10, στο οποίο αναφερόταν στις ετοιμασίες για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, η Πρόεδρος της Επιτροπής Γιάννα Αγγελοπούλου επεδίωξε να κληθεί στους εορτασμούς ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ή Γιαλατζί Πασάς. Το σκεπτικό της, ότι θα ήταν μια συμβολική κίνηση ειρήνης και φιλίας.

Μόνο που ταυτόχρονα ο καλεσμένος της κ. Αγγελοπούλου είναι στα πρόθυρα να «μπουκάρει» στη χώρα μας. Άλλωστε το επιχείρησε δοκιμαστικά στις αρχές του χρόνου , στον Έβρο χρησιμοποιώντας χιλιάδες μεταφερόμενους μετανάστες και μισθοφόρους.

Μετά τις απίστευτες παλινωδίες της Επιτροπής με προσβλητικές θέσεις κατά των πρωταγωνιστών της Επανάστασης και της ίδρυσης του ελεύθερου Ελληνικού κράτους, όπως ο Καποδίστριας και ο Καραϊσκάκης, τα αρρωστημένα ελιτίστικα μυαλά που θεωρούν τον εορτασμό σαν ένα επικοινωνιακό σόου, μια σαπουνόπερα,  σκέφτηκαν να φέρουν και τον κατακτητή. Αυτόν που βεβήλωσε την Αγιά Σοφιά, αυτόν που απειλεί με τζιχαντιστικό ολοκαύτωμα τη Δύση.

Αφέλεια και βλακεία ή σκοπιμότητα βασισμένη στις επιδιώξεις μιας ελίτ που βάζει τα επιχειρηματικά πάνω από τα εθνικά; Το δόγμα ΕΛΙΑΜΕΠ για συνδιαχείρηση στο Αιγαίο συντροφεύει και την Επιτροπή Αγγελοπούλου. Εντύπωση προκαλεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι η κυβέρνηση απάντησε θετικά στο ενδεχόμενο να κληθεί ο παρανοϊκός Ερντογάν, δείγμα το πως σκέπτονται κάποιοι εγκέφαλοι, που βάζουν κόκκινη εθνική γραμμή τα 6νμ.

Κρίμα που δεν θα εορτάσουμε την Εθνική Παλιγγενεσία με τον Γιαλατζί Σουλτάνο και την Εμινέ.

200 χρόνια εθνικής μνήμης ή ένα κακόγουστο τουρκοσήριαλ; 

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα