Τοποθέτηση νέων επιδαπέδιων δοχείων απορριμμάτων | ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




Τοποθέτηση νέων επιδαπέδιων δοχείων απορριμμάτων | ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
















Skip to content Skip to main navigation

Περισσότερα από 170 επιδαπέδια δοχεία απορριμμάτων αναμένεται να έχουν τοποθετηθεί έως τα τέλη της επόμενης εβδομάδας σε αντίστοιχο αριθμό σημείων της πόλης και του παραλιακού μετώπου του Δήμου.
Η αντιδημαρχία Καθαριότητας συνεχίζοντας την προσπάθεια να διατηρηθεί η καθαριότητα στην πόλη και παράλληλα να βελτιωθεί η αισθητική της, προχώρησε σε εκτεταμένη αντικατάσταση των παλαιών επιδαπέδιων δοχείων απορριμμάτων. Ήδη στο πεζόδρομο και σε πλατείες του κέντρου της Κατερίνης έχουν τοποθετηθεί οι νέοι κάδοι, ενώ με ταχείς ρυθμούς προχωρά στην τοποθέτηση των νέων δοχείων απορριμμάτων σε σημεία της Ολυμπιακής Ακτής και της Παραλίας.

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κώστας Γραμματικόπουλος «για την δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, η βελτίωση των υποδομών καθαριότητας αποτελεί προτεραιότητα. Η αντικατάσταση των επιδαπέδιων δοχείων απορριμμάτων σε κεντρικά σημεία της πόλης κρίθηκε απαραίτητη για την διευκόλυνση των εργαζομένων στην καθαριότητα ως προς την αποκομιδή, καθώς και για την αισθητική αναβάθμιση πλατειών και πεζοδρόμων».
Σε ότι αφορά τα δοχεία απορριμμάτων που απομακρύνθηκαν, υπάρχει μέριμνα για επισκευή-συντήρηση και τοποθέτησή τους σε άλλα σημεία του Δήμου.

Πολιτική απορρήτου & cookies


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα