ΤΟ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΟΥ – 10.236 επισκέψεις σε σπίτια δημοτών κατά την πανδημία – Δήμος Φυλής

Σε ιδιαίτερα θερμό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο  στο γραφείο Δημάρχου, η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Φυλής  Χρήστου Παππού, του Αναπληρωτή Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γεώργιου Αντωνόπουλου και ομάδας εργαζομένων από το προσωπικό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Φροντίδας για την υποστήριξη του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι» Δήμου Φυλής.


Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους εργαζόμενους του προγράμματος με ένα πρώτο θερμό «ευχαριστώ» για τον επαγγελματικό ζήλο και την υπευθυνότητα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, παραμένοντας δίπλα σε όσους το είχαν ανάγκη, λαμβάνοντας μέτρα εξειδικευμένα για την γενικότερη προστασία και φροντίδα τους. Άκουσε με προσοχή και προσήλωση τα όσα του μετέφερε η Διευθύντρια για τα όσα διαδραματίζονται καθημερινώς κατά την λειτουργία της Διεύθυνσης με στόχο την ικανοποίηση των αιτημάτων των δημοτών κι ιδιαιτέρως εκείνων της ευαίσθητης Τρίτης Ηλικίας.

Ο κος Αντωνόπουλος και η κα Λιόση παρέδωσαν στον Δήμαρχο τον ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ κατά την περσινή δύσκολη περίοδο, μιας και θεωρήθηκε (όπως και η φετινή) ιδιαιτέρως απαιτητική λόγω της πανδημίας, που συνεχίζει να ταλαιπωρεί τη χώρα και πολύ περισσότερο τις Κοινωνικές και Υγειονομικές της δομές.

Το μήνυμα της Διεύθυνσης του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ είναι “Είμαστε μαζί σου όταν μας χρειάζεσαι”! κι αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση και τα στοιχεία του απολογισμού αυτό αποδεικνύεται περίτρανα όσον αφορά στις υπηρεσίες που προσφέρονται σε όσους το έχουν ανάγκη. Το προσωπικό της Διεύθυνσης έκανε μια πολύ προσεγμένη προσπάθεια ακόμη και στην αποτύπωση των στοιχείων του απολογισμού, ο οποίος περιείχε έντυπο υλικό σε μορφή παρουσίασης και dvd με δυνατότητα προβολής, μέσα σε φάκελο ειδικά για τον Δήμαρχο. Ο Δήμαρχος εξεπλάγη ευχάριστα από τη δουλειά αυτή, ειδικά όταν η κα. Λιόση του ανέφερε ότι το «Το Βοήθεια Στο Σπίτι» πραγματοποίησε για το προηγούμενο έτος και για παροχή κάθε είδους υπηρεσίας, 10.236 επισκέψεις σε σπίτια δημοτών.

Μεταξύ των επιπλέον θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η στέγαση σε νέο λειτουργικό χώρο της Υπηρεσίας, η ενίσχυσή της με επιπλέον εξειδικευμένο προσωπικό, η ανανέωση του στόλου αυτοκινήτων κι άλλα επιμέρους που αφορούν στην ομαλή λειτουργική καθημερινότητα της Διεύθυνσης προκειμένου να συνεχίσει να παρέχει με άψογο τρόπο τις υπηρεσίες της.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο κ. Αντωνόπουλος εκθείασαν την σημαντικότητα του έργου του «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» και δεσμεύτηκαν για κάθε στήριξη αυτής της ευαίσθητης δομής που στέκεται στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ για τη βοήθεια και στήριξη των ευάλωτων δημοτών μας.

Η ομάδα των εργαζομένων αποτελείτο από την Διευθύντρια κα. Ιωάννα Λιόση, τους συντονιστές των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου, κα Λαμπρινή Σιντόρη (Άνω Λιόσια), κ. Αβραάμ Αραμπατζίδη (Ζεφύρι), κα. Ευαγγελία Τσαντίλα (Χασιά) και τους Διοικητικούς Υπαλλήλους κα. Νικολέτα Μιχοπούλου και κο Βασίλειο Βασιλάρα.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα