Το ντοκιμαντέρ του National Geographic που κάθε γυναίκα πρέπει να δει

Αν και δεν είναι η ημέρα της Γυναίκας δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε το υπέροχο ντοκιμαντέρ του National Geographic που έχει κυκλοφορήσει με τίτλο «Γυναίκες Πρότυπα: Αλλάζοντας τον κόσμο».

Tο γνωστό περιοδικό National Geographic κάθε φορά μας μεταφέρει σε κάθε γειτονιά του κόσμου,  μας γνωρίζει σε παράξενες φυλές που μοιάζουν βγαλμένες από μυθιστορήματα και μας ταξιδεύει στο διάστημα και στην άγρια ζωή. Αυτήν τη φορά φέρνει κάτι πιο ιδιαίτερο όμως, κάτι που αν είσαι γυναίκα θα σε εμπνεύσει και θα σου δώσει φτερά για να ακολουθήσεις τα όνειρα σου.

Το ντοκιμαντέρ «Γυναίκες Πρότυπα: Αλλάζοντας τον Κόσμο», αφορά τις ιστορίες 40 γυναικών από διάφορα επαγγέλματα από όλον τον κόσμο, οι οποίες αποτελούν ελπίδα για αλλαγή, πρόοδο και τα λαμπρά παραδείγματα για κάθε κopίτσι που θέλει να δημιουργήσει την ζωή του με όσα θα το κάνουν ευτυχισμένο.

Υδροβιολόγοι, National Geographic Explorers, δημιουργοί ντοκιμαντέρ, ωκεανογράφοι και γυναίκες από άλλους τόσους κλάδους συνθέτουν την εικόνα του παρελθόντος, του παρόντος αλλά και του μέλλοντος, αποδεικνύοντας το πόσο σημαντικό και μεγάλο είναι το αντίκτυπο της γυναικείας αντίδρασης στον κόσμο μας.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα