Το TRAVEL GUIDE μας ταξιδεύει από τον Άγιο Δομίνικο στη Νέα Υόρκη

Αυτό το Σάββατο ένα ταξίδι με διπλό προορισμό έρχεται σε ένα χορταστικό επεισόδιο στο TRAVEL GUIDE. Ο Θάνος Παπαδημητρίου μας ταξιδεύει στην εξωτική Δομινικανή Δημοκρατία και στην «πρωτεύουσα» του κόσμου τη μοναδική Νέα Υόρκη!

Το ταξίδι ξεκινά από το Νο1 τουριστικό θέρετρο της Δομινικανής Δημοκρατίας (Άγιος Δομίνικος) με την πιο διάσημη και κατάλευκη ακτογραμμή της Καραϊβικής, τη δημοφιλή Punta Cana. Στο νησάκι Saona καταγράφουμε καρτποσταλικές στιγμές με εικόνες που θυμίζουν στην κυριολεξία επίγειο παράδεισο.

Επόμενος προορισμός η πρωτεύουσα της χώρας η πόλη του Αγίου Δομίνικου που ξεχωρίζει για την αρχιτεκτονική της αποικιοκρατικής περιόδου. Εδώ, επισκεπτόμαστε το μαυσωλείο του μεγάλου εξερευνητή Χριστόφορου Κολόμβου κι εδώ δοκιμάζουμε δομινικάνικα πούρα από τα καλύτερα του κόσμου!

Το TRAVEL GUIDE μας ταξιδεύει από τον Άγιο Δομίνικο στη Νέα Υόρκη

Το ταξίδι συνεχίζεται στη μία και μοναδική  Νέα Υόρκη!  Το καταπράσινο Central Park, το μνημειώδες Ground Zero, το εμβληματικό Empire State Building, το πολυκατάστημα θρύλος Macy’s, η ολοζώντανη Time Square, το άγαλμα της ελευθερίας αλλιώς, η ελληνική συνοικία της Astoria, το σπίτι της Carrie Bradshaw από το Sex and the city και η άκρως ανερχόμενη συνοικία Meat Packing District έρχονται στις οθόνες σας.


viberΤο BestNews και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!


Ελάτε κι εσείς και συντονιστείτε αυτό το Σάββατο 10 Απριλίου στις 19:30 στο Action24.

Και την Κυριακή 11 Απριλίου στις 19:30 ταξίδι στο Μεξικό.

TRAVEL GUIDE το ταξίδι, όπως θα ήθελες να είναι!

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 19:30 στο ACTION 24

| Πανελλαδικά μέσω Cosmote TV & Nova & Web TV & SmarTV www.action24.gr|

|Και σε αναμετάδοση από 15 τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα|


Πηγή
Author: Ομάδα Best News

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα