Τρία βραβεία για τον Δήμο Ηρακλείου στα Tourism Awards 2021 | Δελτία Τύπου | Ο Δήμος |

 

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 

             ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

        

            Ηράκλειο 04-06-2021

 Τρία βραβεία για τον Δήμο Ηρακλείου στα Tourism Awards 2021 

 

 

 

Tourism Awards 2021

Τρία βραβεία κατέκτησε ο Δήμος Ηρακλείου στα Tourism Awards 2021. Συγκεκριμένα, ο Δήμος τιμήθηκε με το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία «Video Content» για το υψηλό επίπεδο των παραγωγών του ψηφιακού καναλιού πολιτισμού – Heaklion Arts and Culture καθώς και στην κατηγορία «Social Media Presence» για την προώθηση του πολιτιστικού καναλιού δια των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Επίσης πήρε το τρίτο βραβείο στην κατηγορία «Use of virtual reality / augmented reality» για την ψηφιακή εφαρμογή ξενάγησης στο διοικητήριο της Ενετικής Candia του 1640.  

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 στο Περιστύλιο του Ζάππειου Μεγάρου και τα βραβεία του Δήμου Ηρακλείου παρέλαβαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αριστέα Πλεύρη, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιώργος Σισαμάκης και οι συνεργάτιδες τους Μαριάνα Γιαλύτη και Δέσποινα Διαλυνά αντίστοιχα.

Η φετινή ήταν η 8η διοργάνωση  των Tourism Awards , τα οποία έχουν καθιερωθεί πλέον ως τα σημαντικότερα βραβεία του κλάδου. Το γεγονός ότι ο Δήμος Ηρακλείου βραβεύεται ανελλιπώς σε αυτά τα τελευταία χρόνια, επιβεβαιώνει μεταξύ άλλων την δυναμική που έχει αναπτύξει στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού.

Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία εδώ: www.tourismawards.gr


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα