Τ.Ο.Π.Ψ.Υ. – ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ -«ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19: ΤΙ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ»

Η Τοπική Ομάδα Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας (Τ.Ο.Π.Ψ.Υ.) του Δήμου Νέας Σμύρνης πραγματοποίησε διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Ένας χρόνος πανδημίας covid-19: Τι μας δυσκόλεψε και τι μας βοήθησε».
Ειδικοί επιστήμονες, ο Ν. Ρωμανάκης, Επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Ημέρας της Ε.Κ.Ψ. – Π. Σακελλαρόπουλος, Γ. Χρυσόπουλος, Επιστημονικός Υπεύθυνος του Κέντρου Ημέρας Άνοδος, και οι Ψυχολόγοι Γέρου Έφη, Βρεττού Κασσιανή, με εισηγήσεις τους ανέπτυξαν διεξοδικά το θέμα δίνοντας παράλληλα και τις απαραίτητες διευκρινήσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα και τοποθετήσεις των συμμετεχόντων. Τον συντονισμό της όλης διαδικασίας επιμελήθηκε ο κ. Κατσαμάγκος Αντώνης Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής και Επιστημονικός Υπεύθυνος στο «Βήμα κοινό».
Στην ημερίδα συμμετείχαν και στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ιωακειμίδης Γεώργιος, Κοινωνικός Λειτουργός.
Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης στην ομιλία του τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος της Τ.Ο.Π.Ψ.Υ. και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου ειδικά σήμερα λόγω της πανδημίας covid-19 και δίνω την υπόσχεση ότι στο άμεσο μέλλον θα πραγματοποιηθούν και άλλες Ημερίδες με ψυχοκοινωνική θεματολογία. Η Κοινωνική Υπηρεσία με τις Δομές και τις Κοινωνικές Δράσεις της είναι δίπλα στον πολίτη καθημερινά πάντοτε με γνώμονα την ψυχοκοινωνική του υποστήριξη».


Πηγή
Author: NS Admin

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα