Υπογράφηκε η σύμβαση για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων κτιρίων των π.Σφαγείων προϋπολογισμού 1.200.000 €

Υπογράφηκε η σύμβαση για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων κτιρίων των π.Σφαγείων προϋπολογισμού 1.200.000 €

Μια σημαντική μέρα είναι η σημερινή για τον Δήμο μας και τους πολίτες του Ταύρου. Μετά την εξαγγελία του π. Υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, για τη χρηματοδότηση της αποκατάστασης των Σφαγείων από την καταστροφική πυρκαγιά του Ιουλίου 2020 και μετά την τήρηση της υπόσχεσης του για τη χρηματοδότηση του έργου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ήρθε η ώρα της υλοποίησης!

Σήμερα το μεσημέρι, στο π. Δημαρχείο Ταύρου, μετά τη διαγωνιστική διαδικασία, υπεγράφη από τον Δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου και τον ανάδοχο η σύμβαση του έργου για την αποκατάσταση των αιθουσών που είχαν καταστραφεί. Το έργο περιλαμβάνει όλες τις αναγκαίες μελέτες για την κατασκευή των αιθουσών.

Η υπογραφή έγινε παρουσία του π. Υπουργού Εσωτερικών ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί η υπόσχεσή του έγινε πράξη, του συμπολίτη μας Βουλευτή, Βασίλη Σπανάκη, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων της πλειοψηφίας και των παρατάξεων “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή” και “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Είχαμε δεσμευτεί ως Δημοτική Αρχή ότι θα αποκαταστήσουμε τις αίθουσες που καταστράφηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, τον π. Υπουργό, Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, τη σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, με τους Μάκη Βορίδη και Στέλιο Πέτσα για τη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει, τον Γ.Γ. του Υπ.Εσ., Μιχάλη Σταυριανουδάκη, τους Βουλευτές του Νοτίου Τομέα Αττικής όλων των κομμάτων, τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη για το ενδιαφέρον και τη συμπεράστασή τους για την αποκατάσταση των ζημιών και, φυσικά, τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας.

Το έργο της αποκατάστασης ξεκινά».


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα