Φουσκώνει σε 10 λεπτά, χωράει 6 άτομα και διαθέτει μέχρι και ψυγείο

Αν υπάρχει ένα πράγμα που γνωρίζει πολύ καλά το Sam’s Club, είναι ότι το μεγαλύτερο είναι και το καλύτερο όταν πρόκειται για φουσκωτά θαλάσσης. Λίγο πριν από το καλοκαίρι, το Sam’s Club κυκλοφόρησε μια νέα παρτίδα φουσκωτών και αυτήν την φορά πρόκειται την νέα ρετρό ροζ λιμουζίνα που φουσκώνει μόνη της. 

Το γιγαντιαίο αυτό φουσκωτό έχει μήκος περίπου 6,5 μέτρα και πλάτος 3,5 μέτρα, οπότε υπάρχει άφθονος χώρος για να πάρετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα.

Είναι κατασκευασμένο από βαρύ τύπου PVC και διαθέτει λαβές βαρέως τύπου. Έχει ενσωματωμένα φουσκωτά καθίσματα για εσάς και ακόμα πέντε φίλους σας. Υπάρχουν ακόμη και έξι θήκες για ποτήρια ή δοχεία, καθώς και ένα ενσωματωμένο ψυγείο που μπορείτε να γεμίσετε με πάγο για να διατηρήσετε τα ποτά σας κρύα.Είναι αρκετά εύκολο να φουσκώσετε και να ξεφουσκώσετε τη ροζ λιμουζίνα με μια γρήγορη απελευθέρωση της βαλβίδας ασφαλείας χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα αερίου, η οποία συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο. Μόλις το φουσκώσετε, θα δείτε όλες τις δροσερές λεπτομέρειες που προσδίδουν στο φουσκωτό το διασκεδαστικό ρετρό στιλ του. Υπάρχει ένα φουσκωτό παρμπρίζ, πλευρικοί καθρέφτες και πλατφόρμα στο πίσω μέρος, ώστε να μπορείτε να βγείτε από το νερό με ευκολία.Παρόλο που υπάρχουν πολλά μέρη για να καθίσετε και αράξετε στο φουσκωτό νησί σας, στο “καπό” και στο “πορτ μπαγκάζ” υπάρχει χώρος για να ξαπλώσετε και να απλωθείτε. Η τιμή του φουσκωτού ανέρχεται στα 199,98 $.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα