Χαρτοσακούλες ανακύκλωσης στους επισκέπτες της Καλαμάτας

Χάρτινες σακούλες ανακύκλωσης απορριμμάτων που θα διανεμηθούν στα διόδια μέσω του “Μορέα”, στους επισκέπτες του Δήμου Καλαμάτας και σε όσους φεύγουν για να κάνουν γιορτές σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, δημιούργησαν ο δήμος και η Υπηρεσία Καθαριότητας, με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στις σακούλες οι χρήστες θα μπορούν να τοποθετούν τα ανακυκλώσιμα απορρίμματά τους, για να τα ρίξουν στη συνέχεια σε κάποιον μπλε κάδο ανακύκλωσης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το δήμο, ο πολιτισμός ξεκινά από την καθημερινότητά μας και από τον σεβασμό που δείχνουμε στον δημόσιο χώρο. Ο Δήμος Καλαμάτας καταβάλλει εργώδεις προσπάθειες, όχι μόνο να διατηρήσει την πόλη και τα χωριά καθαρά, αλλά και να μεταδώσει το μήνυμα ότι “η καθαριότητα, η ανακύκλωση, ο σεβασμός στο περιβάλλον, είναι υπόθεση όλων”.

Στην ίδια ενημερωτική ανακοίνωση αναφέρεται ότι με τις ευχές για χαρούμενες γιορτές και χρόνια πολλά, ο Δήμος Καλαμάτας προσθέτει και μήνυμα “χρόνια καλά και καθαρά με σεβασμό στο περιβάλλον!”.

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online


Πηγή
Author: Best News Author

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα