Χρόνια πολλά Νίκη & Νίκο με ένα υπέροχο μπουκέτο από το Rika Flowers

Χρόνια πολλά στη Νίκη & στο Νίκο με ένα υπέροχο μπουκέτο από το ανθοπωλείο Rika Flowers στον Πειραιά!

Γιορτάζεις; Χρόνια πολλά!!! Κάνε δώρο στον εαυτό σου ένα ξεχωριστό μπουκέτο γιατί το αξίζεις!!!

Γιορτάζει το αγαπημένο σου πρόσωπο και σκέφτεσαι τι δώρο να του κάνεις; Θέλεις να εντυπωσιάσεις; Το ανθοπωλείο Rika Flowers προσφέρει υπέροχες ιδέες για δώρα μέσα από μια σειρά ξεχωριστών και ιδιαίτερων μπουκέτων.

Στο συγκεκριμένο μπουκέτο έχουν χρησιμοποιηθεί:

Η αγάπη δεν μετριέται, όμως δείχνεται εύκολα!

Δείξε την αγάπη σου με έναν μοναδικό και υπέροχο τρόπο!

Στο παρακάτω βίντεο παρακολούθησε πως φτιάχνεται αυτό το υπέροχο Μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα και σίγουρα θα εντυπωσιαστείς!

Οι επιλογές όμως που έχεις είναι αμέτρητες! Μπορείς να επιλέξεις εσύ τον συνδυασμό των λουλουδιών που επιθυμείς στο eshop https://rikaflowers.gr/​

Το Rikaflowers.gr και το Bestnews.gr καθημερινά σου προτείνουμε ιδέες, γιατί τα λουλούδια ήταν, είναι και θα είναι κομμάτι όλων των σημαντικών στιγμών της ζωής μας!

Από το 1983, η υπογραφή στο λουλούδι.

Είμαστε οι, Κωνσταντίνος και Στέφανος Ζουμίδης. Δεύτερης και τρίτης, αντίστοιχα, γενιάς ανθοδέτες. Το κατάστημά μας βρίσκετε στον Πειραιά και ονομάζετε Rikaflowers. Σίγουρα όσοι δεν μας γνωρίζετε ίσως αναρωτηθείτε για το όνομα του.

Το όνομα του προήλθε, λοιπόν, πολλά χρόνια πίσω από την μητέρα μας , Φρειδερίκη , όπου ήταν και εκείνη που ξεκίνησε την οικογενειακή μας επιχείρηση, το μακρινό πλέον 1983.

Στις μέρες μας, και έπειτα από μια πορεία δεκαετιών στο χώρο του λουλουδιού, συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη , τις ίδιες αρχές αλλά με καινούργιες ιδέες και περισσότερη γνώση.

Είμαστε εδώ, για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη στον τομέα των λουλουδιών. Είτε αυτό είναι ο γάμος σας , είτε είστε σε αναζήτηση κάποιου δώρου για τους οικείους σας , είτε απλά ζητάτε πληροφορίες για την διακόσμηση του χώρου σας.

Η φιλοσοφία μας είναι απλή μα συνάμα σημαντική για εμάς.

Ότι φτιάχνουμε, ότι δημιουργούμε, το κάνουμε με πάθος, το κάνουμε με αγάπη για το λουλούδι.


Πηγή
Author: Chrisa Sarantopoulou

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα