«Χρώμα» στις κερκίδες του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου | ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ολοκληρώθηκαν οι ελαιοχρωματισμοί στις κερκίδες (πρόσοψη) του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κατερίνης. Οι εργασίες, τις οποίες συντόνισε ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Γιάννης Μπεινάς αποτελούν συνέχεια των βελτιωτικών παρεμβάσεων που υλοποίησε η τεχνική υπηρεσία (πλακοστρώσεις), τόσο στο εσωτερικό του Α’ΔΑΚ (αίθουσα οργάνων γυμναστικής κάτω από την κερκίδα του σταδίου), όσο και στους πέριξ υπαίθριους χώρους.

Παράλληλα με τις τακτικές παρεμβάσεις συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων, έμφαση δίνεται στη διαρκή καθαριότητα των εγκαταστάσεων.

Ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Γιάννης Μπεινάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των εργασιών τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Προτεραιότητά μας όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος αποτελεί η δημιουργία ιδανικών συνθηκών και λειτουργικών χώρων για τους συνδημότες μας. Στην κατεύθυνση αυτή δημιουργούμε κατάλληλες υποδομές, με βελτιωτικές παρεμβάσεις στους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους  των αθλητικών μας εγκαταστάσεων. Το οφείλουμε στα παιδιά μας και το κάνουμε πράξη με το έργο μας».


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα