15-04-2022, Διανομή αθλητικού υλικού στους σεισμόπληκτους μαθητές | Ενημέρωση | ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης συνοδευόμενος το πρωί από τους Αντιδημάρχους κ.κ Αραβιάκη, Δρακάκη, Σαμωνάκη και Καλομοίρη, τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ κ. Δαμιανάκη, τους Δημοτικούς Συμβούλους κκ Σμυρνάκη και Βλαστό, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο κ Περδίκη, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ Μπελαδάκη εκπροσώπους Αθλητικών Σωματείων, ο Πρόεδρος της Διοίκησης του ΕΑΚ Ηρακλείου, κ. Ζερβό και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου και του Δήμου, επισκέφθηκε σχολεία και διένειμε το Αθλητικό Υλικό που εστάλη κατά τη διοργάνωση του τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου , «Παίζουμε ποδόσφαιρο για τα παιδιά του Δήμου Μινώα Πεδιάδας», τον περασμένο Νοέμβριο. 

Τόσο ο Υφυπουργός, όσο και οι Αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Παράγοντες, μεταφέροντας τους χαιρετισμούς της κυβέρνησης και του Δημάρχου αντίστοιχα, υποσχέθηκαν ότι θα διοργανωθούν κι άλλες δράσεις που θα φέρουν τη νεολαία πιο κοντά στον Αθλητισμό.

Ο κ. Αυγενάκης συνεχάρη τους διοργανωτές και ειδικότερα τον προπονητή ποδοσφαίρου, Μανώλη Παπαδάκη ο οποίος μετά τον σεισμό είχε την ιδέα για το διήμερο τουρνουά «Παίζουμε ποδόσφαιρο για τα παιδιά του Δήμου Μινώα Πεδιάδας» αλλά και τον Πρόεδρο της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου, Μανώλη Μαραγκάκη, που συνέβαλαν τα μέγιστα για το επιτυχημένο τουρνουά με τη συμμετοχή 17 Ακαδημιών ποδοσφαίρου (πολύ μικρών ηλικιών) από τον νομό Ηρακλείου και όλο το νησί, με τα χαμόγελα και τον ενθουσιασμό των παιδιών να είναι η σπουδαιότερη επιβράβευση όλων.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα