17 νέους διπλούς βυθιζόμενους κάδους σε τρεις συνοικίες των Άνω Λιοσίων τοποθέτησε ο Δήμος Φυλής – Δήμος Φυλής

Με νέο καινοτόμο εξοπλισμό ενισχύεται ο τομέας καθαριότητας της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων όπου ο Δήμος Φυλής προχώρησε στην εγκατάσταση και λειτουργία ακόμη 17 οικολογικών βυθιζόμενων συστημάτων κάθετης διαβαθμισμένης συμπίεσης απορριμμάτων στο πλαίσιο του προγράμματος του Χρήστου Παππού, για την αναβάθμιση του αστικού ιστού της πόλης.


Τα νέα πρότυπα συστήματα υπόγειων κάδων για σύμμεικτα και ανακυκλώσιμα απορρίμματα τοποθετήθηκαν στις συνοικίες της Δροσούπολης, του Πανοράματος και του Αγίου Νικολάου ενώ έπεται και συνέχεια.

«Φτάσαμε αισίως τα 40 συστήματα βυθιζόμενων κάδων στο Δήμο μας και συνεχίζουμε να υλοποιούμε το φιλόδοξο πρόγραμμά μας ώστε σταδιακά να καλύψουμε κάθε γειτονιά της πόλης μας. Δημιουργήσαμε νέες γωνιές ανακύκλωσης και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες. Εκσυγχρονίσαμε και αλλάξαμε ριζικά τον τρόπο διαχείρισης των αστικών απορριμμάτων με μετρήσιμο αποτέλεσμα. Υλοποιούμε με συνέπεια το πρόγραμμά μας για μια πόλη καθαρή που σέβεται και προστατεύει το περιβάλλον , διασφαλίζει τη δημόσια υγεία και ταυτόχρονα αναβαθμίζει την καθημερινότητα των δημοτών της» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς τονίζοντας πως ρυθμιστές αυτής της μεγάλης και καθημερινής προσπάθειας του Δήμου είναι πάντα οι δημότες, οι οποίοι με την περιβαλλοντική τους συμπεριφορά, συμβάλουν καθοριστικά στην διατήρηση της καθαριότητας στην πόλη μας.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε με ίδιους πόρους του Δήμου Φυλής, τη μελέτη και την επίβλεψη έχει η Τεχνική Υπηρεσία που σε συνεργασία με την Διεύθυνση Καθαριότητας Άνω Λιοσίων χωροθέτησε τα σημεία εγκατάστασης των νέων κάδων.


Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
38FollowersFollow

Τελευταία Νέα