29/04/2021 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 2 ΕΚΑΤ. € ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ | Δελτία Τύπου | Ενημέρωση | ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 2 ΕΚΑΤ. € ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΓΙΑ

ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ

Εγκρίθηκε νέα χρηματοδότηση ύψους 2 εκατ. Ευρώ για το δήμο Μινώα Πεδιάδας από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν σε υποδομές και δίκτυα από τις πλημμύρες που έλαβαν χώρα στις 6 και 7 Νοεμβρίου 2020 και έπληξαν τις δημοτικές κοινότητες Καστελλίου και Θραψανού.

Η εν λόγω χρηματοδότηση προήλθε μετά την υποβολή αναλυτικώς τεκμηριωμένου τεχνικού δελτίου από τη δημοτική αρχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας προς το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και τη σχετική έγκριση αυτού προκειμένου να εκτελεστούν οι αναγκαίες εργασίες για την αποκατάσταση των οδικών υποδομών και των συνοδών τους τεχνικών έργων, γεφύρωσης και υδραυλικών έργων.

Με αφορμή την έγκριση της χρηματοδότησης, ο δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης ανέφερε τα εξής:

«Με συστηματική προετοιμασία και τεκμηριωμένη διοίκηση πετύχαμε την έγκριση μιας ακόμα χρηματοδότησης για το δήμο μας προκειμένου να προβούμε το επόμενο διάστημα στην αποκατάσταση των ζημιών που έγιναν στις υποδομές του δήμου από τις θεομηνίες του περασμένου Νοεμβρίου. Θέλω να ευχαριστήσω την πολιτική ηγεσία και ιδιαίτερα τον κ. Καραμανλή και τον συντοπίτη μας κ. Κεφαλογιάννη για τη θετική τους στάση στο αίτημά μας για την έγκριση αυτής της σημαντικής χρηματοδότησης που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από άλλα έργα, παρεμβάσεις και χρηματοδοτήσεις που έχει επιτύχει η δημοτική μας αρχή τους τελευταίους 18 μήνες.»


Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
38FollowersFollow

Τελευταία Νέα