Ανακατασκευάζει τα πεζοδρόμια στην οδό Κυδωνίας ο Δήμος Χανίων: Από τη Δευτέρα 3/6 η έναρξη των εργασιών

31.05.2024 | Ώρα δημοσίευσης: 11:50


Συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι εργασίες ανάπλασης και ανακατασκευής στις κοινόχρηστες υποδομές του Δήμου Χανίων στον δημόσιο χώρο, σε μία διαρκή προσπάθεια για ανάπλαση και βελτιστοποίηση πρόσβασης, εικόνας και λειτουργίας της πόλης και των υπόλοιπων περιοχών, περιαστικά των Χανίων.

Στο πρότυπο αυτό, από την ερχόμενη Δευτέρα, 03/06/2024, ο Δήμος Χανίων ξεκινά εργασίες ανακατασκευής των πεζοδρομίων της οδού Κυδωνίας, στο κέντρο της πόλης. Οι παρεμβάσεις θα ξεκινήσουν σημειακά, ανά ρεύμα κυκλοφορίας, από την πλατεία 1866 (νέα καταστήματα) έως και τη συμβολή με την οδό Αποκορώνου.

Οι εργασίες γίνονται υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, στο πλαίσιο του έργου «Ανακατασκευή πεζοδρομίων Δήμου Χανίων», το οποίο είναι σε εξέλιξη και χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, ύψους 4.000.000 ευρώ.

Οι παρεμβάσεις προβλέπουν την πλήρη ανακατασκευή των υφιστάμενων πεζοδρομίων, με σύγχρονες προδιαγραφές και νέες φυτεύσεις, σε περισσότερες από 30 περιοχές του Δήμου Χανίων, εντός του κέντρου αλλά και σε περιαστικές περιοχές όπως τα Δικαστήρια, η Χαλέπα, ο Άη-Γιάννης, τα Λενταριανά, ο Κουμπές, το Σόδυ, τα Παχιανά, κα.


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα