-ΑΝΑΒΟΛΗ 23ΟΥ ΔΣ ΠΑΞΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάιος Παξών: 23/11/2022

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Αριθ. Πρωτ. 4199

ΔΗΜΟΣ ΠΑΞΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γάιος Παξοί 49082

ΠΡΟΣ:Τους κ. κ Δήμαρχο, Δημοτικούς Συμβούλους,

Πρόεδρο Δημ. Κοιν/τας Γαίου , Προέδρους Τοπ.

Κοιν/των Λάκκας – Μαγαζιών ,Εκπρ/πο Τοπ.

Κοιν/τας Λογγού

 

Σε εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 10 του άρθρου 3 «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου» του ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΑΔΑ: 14ΑΓΝΚ-Θ) σύμφωνα με τις οποίες:

«10. Αν υφίστανται λόγοι ανωτέρας βίας που δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση της συνεδρίασης στο χρόνο που έχει ορισθεί με την πρόσκληση, τότε ο Πρόεδρος γνωστοποιεί στους συμβούλους εγγράφως ή με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο έγκαιρα την αναβολή της συνεδρίασης αναφέροντας και τους λόγους της αναβολής. Στην περίπτωση αυτή η συνεδρίαση μπορεί να πραγματοποιηθεί με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης, άμεσα, μετά την άρση των λόγων αναβολής της, σε χρόνο που προσδιορίζει ο Πρόεδρος, χωρίς να είναι απαραίτητο να τηρηθεί η προθεσμία των τριών τουλάχιστον ημερών για την γνωστοποίησή της»,

η προγραμματισμένη 23η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την 23η Νοεμβρίου 2022 ημέρα, Τετάρτη και ώρα 18:30 αναβάλλεται, δεδομένου ότι το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης με τίτλο «Αναμόρφωση ΚΑΕ προϋπολογισμού του Δήμου Παξών ΟΕ 2022» δεν συζητήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Θα ακολουθήσει έκδοση νέας πρόσκλησης για συνεδρίαση εξ αναβολής στην ίδια αίθουσα , με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης και με τον ίδιο τρόπο διεξαγωγής.

 

 

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Απέργη Σταυρούλα
Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
37FollowersFollow

Τελευταία Νέα