Αρωγός στην Ονοματοδοσία της “Πλατείας Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας” στο Ολυμπιακό Χωριό ο Δήμος Φυλής – Δήμος Φυλής


Αρωγός στην Ονοματοδοσία της “Πλατείας Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας” στο Ολυμπιακό Χωριό ο Δήμος Φυλής – Δήμος Φυλής
Γραμμή Δημότη: 15691

Τη βούληση του Δήμου Φυλής να συνεχίσει να στέκεται αρωγός στο πολύτιμο έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Αχαρνών – Φυλής εξέφρασε ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος το βράδυ της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου 2022, στη σημαντική εκδήλωση για την Ονοματοδοσία της πρώτης πλατείας που έλαβε το όνομα “ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ” κι εδρεύει στο Ολυμπιακό Χωριό του Δήμου Αχαρνών.


Ο Γιώργος Αντωνόπουλος, που έλαβε τις θερμές ευχαριστίες του Προέδρου του Παραστήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Αχαρνών – Φυλής Παναγιώτη Καζανά, ο οποίος έκανε λόγο για μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία, ανάμεσα στους δύο Δήμους, τόνισε πως αυτή θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς σε ότι κι αν ζητηθεί από τον Δήμο Φυλής, ενώ προέτρεψε τον κόσμο να συμβάλει στον Εθελοντισμό, με όλες του τις δυνάμεις.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος τέλος, μετέφερε στον Πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας κ. Ευάγγελο Φιλόπουλο, που έδωσε το “παρών” σε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για την Ε.Α.Ε. τις εγκάρδιες ευχές του Δημάρχου Χρήστου Παππού, με την δέσμευση ο Δήμος Φυλής να εξακολουθήσει να συνδράμει το ανεκτίμητο έργο της.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν με χαρά εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου, του Υπουργείου Υγείας, Αιρετοί του Δήμου Αχαρνών και της Περιφέρειας και δεκάδες εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Κοινωνικών φορέων.

Please ensure Javascript is enabled for purposes of

website accessibility

Ψηφιακή Εργαλειοθήκη


Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
38FollowersFollow

Τελευταία Νέα