Ασύμμετρη απειλή οι πυρκαγιές δηλώνει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και καλεί σε συστράτευση τους συνδημότες μας – Δήμος Φυλής


Ασύμμετρη απειλή οι πυρκαγιές δηλώνει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και καλεί σε συστράτευση τους συνδημότες μας – Δήμος ΦυλήςΓραμμή Δημότη: 15691

Οργή και αγανάκτηση έχουν προκαλέσει στον Δήμο Φυλής οι επαναλαμβανόμενες πυρκαγιές. Την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη μεγάλες φωτιές στην Αττική, ο Δήμος έχει συμβάλει στην κατάσβεση τουλάχιστον 20 από την αρχή της αντιπυρικής περιόδου.


Μόνο σήμερα, Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022. ο Δήμος επενέβη σε δύο πυρκαγιές: Μια στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης και μια στην Περιφερειακή Αιγάλεω, όπου χάρη στη συνδρομή του αποσοβήθηκε η εξάπλωσή της στο Ποικίλο Όρος, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Μπροστά στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς καλεί σε συστράτευση τους συνδημότες μας, μπροστά σε μια ασύμμετρη απειλή.
“Πολεμάμε έναν αόρατο εχθρό και πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε, όλοι μαζί, με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Να αποφεύγουμε εργασίες στην ύπαιθρο, να μην ανάβουμε ψησταριές, να μην ρίχνουμε πυροτεχνήματα, να κρατάμε ανοιχτούς τους δρόμους για τα πυροσβεστικά οχήματα. Να καλούμε αμέσως την Πυροσβεστική, αλλά και την Αστυνομία, όταν παρατηρούμε ύποπτες κινήσεις στο δάσος. Ευχαριστώ τον Μιχάλη Οικονομάκη, το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας και όλους τους συναδέλφους που περιπολούν καθημερινά μαζί τους. Ενωμένοι θα προστατεύσουμε τη ζωή μας και το περιβάλλον”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Please ensure Javascript is enabled for purposes of

website accessibility

Ψηφιακή Εργαλειοθήκη


Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
37FollowersFollow

Τελευταία Νέα