ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ: Δεν αξίζει στο Δήμο και στους δημότες να ταλαιπωρούνται με τα όρια του 11ου Δημοτικού – Δήμος Φυλής

Μετά τη σημερινή (20-09-2022) σύσκεψη με τους Διευθυντές της Υπουργού και του ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας κ.κ. Παρασκευόπουλο και Μυζήθρα και τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμις Εκπαίδευσης Δυτ. Αττικής κα Παναγιωτοπούλου, από την οποία δεν προέκυψε άμεση λύση στο πρόβλημα, ο Δήμος επανήλθε με νέο έγγραφό του με το οποία ζητά να εγγραφούν, φέτος, στο 4ο και όχι στο 11ο Δημοτικό οι μαθητές που κατοικούν στην περιοχή που οριοθετείται από τις οδούς Καζαντζάκη, Φυλής, Καρκαβίτσα και Ελλησπόντου.

Στο έγγραφό του ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς επισημαίνει ότι η εσφαλμένη Απόφαση για τον καθορισμό των ορίων του 11ου Δημοτικού έχει προκαλέσει στρεβλώσεις, οδηγώντας τους πολίτες σε ανέντιμες, παράνομες ή και στείρα αρνητικές συμπεριφορές.

«Πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη λύση θα επαναφέρει την ηρεμία στη σχολική κοινότητα, εν όψει της έναρξης του νέου σχολικού έτους και θα δώσει τον αναγκαίο χρόνο για ψύχραιμη και εμπεριστατωμένη επανεξέταση του ζητήματος των ορίων της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας. Πραγματικά δεν αξίζει στο Δήμο Φυλής να υφίσταται αυτή την κοινωνική πίεση, επειδή, απλά έπραξε το καθήκον του, δηλαδή κατασκεύασε, με ίδιους πόρους, μια νέα σχολική μονάδα για να αποφεύγονται οι επικίνδυνες, από κυκλοφοριακή άποψη, μετακινήσεις μαθητών σε μεγάλες αποστάσεις» καταλήγει το έγγραφο του Δημάρχου Φυλής.

“Κατεβάστε” το σχετικό έγγραφο του Δημάρχου.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα